דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינוח כוסות אישי עם תותים, קרם וקראמבל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינוח כוסות אישי עם תותים, קרם וקראמבל

קינוח כוסות אישי עם תותים, קרם וקראמבל

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
קינוח כוסות מפנק בכוסות חגיגיות, שמורכב משכבות עונג של קרמבל נימוח, תותים טריים וקרם וניל עשיר

רכיבים

מנות 7

המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח תופח כשר לפסח (210 גרם, לקראמבל)
0.5  כוס
סוכר חום (לקראמבל)
0.5  כפית
מלח (לקראמבל)
120  גרם
חמאה רכה (לקראמבל)
0.33  כוס
ריוויון (80 מ"ל, לקראמבל)
0.5  כוס
אגוזי לוז (לקראמבל)
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
200  מיליליטר
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל כשר לפסח
300  גרם
תות שדה (חתוך לרבעים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הקרמבל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את החמאה ומערבבים בזהירות עד שהבצק הופך לפירורים גדולים. מוסיפים את הרוויון ואגוזי הלוז. מערבבים עד היטמעות בבצק.
  • שלב 3

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מפזרים את הקרמבל על התבנית ואופים כ-12-15 דקות או עד שמזהיב ויציב.
  • שלב 5

    15 דקות
    מצננים לגמרי כ-15 דקות. משהים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 6

    5 דקות
    להכנת הקרם: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד, 2-3 דקות, שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל למוס יציב. מעבירים למקרר עד השימוש.
  • שלב 7

    10 דקות
    להרכבה: מניחים בתחתית הכוס מעט קרמבל ותותים. מניחים מעל קרם, שוב קרמבל ותותים ועוד שכבת קרם. מסיימים בשכבת קרמבל ותותים. ממשיכים עד שהמרכיבים נגמרים. מגישים מיד או מעבירים למקרר עד להגשה. אפשר להכין עד 5 שעות לפני הארוחה. ניתן לעטר בנענע טרייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • קערה
  • מַמחֶה
  • חגיגה
  • פירות
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת בוקר
  • אוכל צרפתי
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוח קרם קוקוס אקזוטי

    קינוח קרם קוקוס אקזוטי

    140 דקות בינוני
  • חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

    חיטה מבושלת לקינוח מאת אימאן אטרש

    45 דקות בינוני
  • קינוח שוקולד וחמאת בוטנים

    קינוח שוקולד וחמאת בוטנים

    135 דקות בינוני
  • טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

    טרופיקנה - קינוח קוקוס ואננס

    150 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים