המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
המתכון מתאים להכנה ב- 4 כוסות בגודל בינוני.
מצננים את פחיות קרם הקוקוס במקרר כשלוש שעות עד שהנוזלים נפרדים מהשומן ומניחים את השומן בלבד של כל פחית בקערה נפרדת.
טוחנים יחד את הפתי בר עם שמן קוקוס ופקאן עד לקבלת תערובת פירורית.
ליצירת קרם הווניל - מקציפים קרם קוקוס ראשון (שומן קרם הקוקוס המסונן מנוזל) עם מייפל, 1 כף אבקת סוכר ו-50 גרם פודינג בטעם וניל עד להיווצרות קרם רך ויציב. מעבירים לשקית זילוף.
ממיסים את השוקולד המריר ומצננים מעט.
מקציפים את השוקולד עם קרם הקוקוס השני (שומן קרם הקוקוס שהופרד מהנוזל) ופודינג בטעם שוקולד ומעבירים לשקית זילוף.
בתחתית כל כוס הגשה מפזרים מקראמבל הפתיבר ומזלפים קרם שוקולד.
מפזרים על קרם השוקולד מתערובת הפירורים ומזלפים מעל קרם וניל.
מקשטים בפירות יער אהובים ושומרים במקרר עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0