דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינוח מנגו פסיפלורה אישי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינוח מנגו פסיפלורה אישי

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
קינוח מנגו ופסיפלורה על בסיס בצק פירורים, עם קרם שמנת למעלה. עשיר וטעים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה
3 
חלמון
0.33  כוס
סוכר לבן
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  גביעים
שמנת חמוצה
1  גביע
גבינה לבנה רכה 9%
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל אמיתית
1 
מנגו מרוסק למחית, רצוי מסוג מאיה)
5 
פסיפלורה מסוננות מגרעינים
0.5 
לימון בינוני
1  כף
סוכר לבן
2  כפיות
קורנפלור
0.5  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    אופן הכנה בסיס: לשים בקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים) לשטח על התבנית ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לפורר את הבסיס ולהכניס לכל כוס שתי כפות פירורים (אם נשארו פירורים להוסיף בצורה אחידה לכל הכוסות).
  • שלב 3

    0 דקות
    אופן הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת חמוצה, גבינה, סוכר, תמצית וניל וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומערבבים עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערה נוספת (להקצפה) שמים: שמנת מתוקה וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקרם יציב .
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמלא את הכוסות עד שלושת רבעי הכוס (אפשר גם בעזרת כף) ולשמור במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופן הכנת הציפוי: שמים את מחית המנגו ונוזל הפסיפלורה המסונן בקלחת מוסיפים את המים הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על הגז.
  • שלב 7

    0 דקות
    בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת מנגו הפסיפלורה, תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה להוריד מהאש, ולהניח לקירור לאחר שהמחית קרה לפזר אותה על הקרם בצורה אחידה ולזלול (רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה).
קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 1 מתוך 7

אופן הכנה בסיס: לשים בקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים) לשטח על התבנית ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 2 מתוך 7

לפורר את הבסיס ולהכניס לכל כוס שתי כפות פירורים (אם נשארו פירורים להוסיף בצורה אחידה לכל הכוסות).

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 3 מתוך 7

אופן הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת חמוצה, גבינה, סוכר, תמצית וניל וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומערבבים עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 4 מתוך 7

בקערה נוספת (להקצפה) שמים: שמנת מתוקה וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקרם יציב .

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 5 מתוך 7

מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמלא את הכוסות עד שלושת רבעי הכוס (אפשר גם בעזרת כף) ולשמור במקרר.

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 6 מתוך 7

אופן הכנת הציפוי: שמים את מחית המנגו ונוזל הפסיפלורה המסונן בקלחת מוסיפים את המים הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על הגז.

קינוח מנגו פסיפלורה אישי

שלב 7 מתוך 7

בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת מנגו הפסיפלורה, תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה להוריד מהאש, ולהניח לקירור לאחר שהמחית קרה לפזר אותה על הקרם בצורה אחידה ולזלול (רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קינוחי כוסות לפסח

    קינוחי כוסות לפסח

    30 דקות קל
  • קינוח קדאיף

    קינוח קדאיף

    45 דקות בינוני
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים