דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קישואים מאודים של ריקי ברוך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קישואים מאודים של ריקי ברוך

קישואים מאודים של ריקי ברוך

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ריקי ברוך
מתכון צמחוני שמזכיר בטעמו כבד ויכול לשמש כסלט קר או כתוספת נפלאה לארוחת צהריים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול מטוגן במעט שמן
6 
זוקיני גדולים מגוררים במגרדת גסה
2 
ביצה
0  לפי הטעם
פלפל
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל לרצועות דקות ומזהיבים במחבת גדולה עם מעט שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקלפים את הקישואים (לא חובה לקלף- אפשר לשטוף היטב ולחרוץ במזלג פסי אורך שירחיקו את שאריות החול מהקישואים).
  • שלב 3

    0 דקות
    מגררים את הקישואים במעבד מזון במגרדת גסה, מנקזים שאריות נוזלים ומוסיפים למחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    כל העת מערבבים בכף עץ. לאחר רבע שעה מתבלים את התערובת שבמחבת באבקת מרק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים 2 ביצים גדולות מוסיפים לתערובת הקישואים. ממשיכים לאדות עד הסמכה.
קישואים מאודים של ריקי ברוך

שלב 1 מתוך 5

קוצצים את הבצל לרצועות דקות ומזהיבים במחבת גדולה עם מעט שמן.

קישואים מאודים של ריקי ברוך

שלב 2 מתוך 5

מקלפים את הקישואים (לא חובה לקלף- אפשר לשטוף היטב ולחרוץ במזלג פסי אורך שירחיקו את שאריות החול מהקישואים).

קישואים מאודים של ריקי ברוך

שלב 3 מתוך 5

מגררים את הקישואים במעבד מזון במגרדת גסה, מנקזים שאריות נוזלים ומוסיפים למחבת.

קישואים מאודים של ריקי ברוך

שלב 4 מתוך 5

כל העת מערבבים בכף עץ. לאחר רבע שעה מתבלים את התערובת שבמחבת באבקת מרק.

קישואים מאודים של ריקי ברוך

שלב 5 מתוך 5

מקציפים 2 ביצים גדולות מוסיפים לתערובת הקישואים. ממשיכים לאדות עד הסמכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת קישואים מצויינת!

    פשטידת קישואים מצויינת!

    50 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    75 דקות בינוני
  • קובה ברוטב קישואים

    קובה ברוטב קישואים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים