דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיש בשרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיש בשרי

קיש בשרי

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
מאפה על בסיס בצק עלים עם בצלים, תפוחי אדמה ובשר. הכנה פשוטה וטעמים עשירים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים קפוא
5 
בצל גדולים, קצוצים דק
5 
תפוח אדמה גדולים, מקולפים וקצוצים דק
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים בטעם בצל, אסם
0  לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה, לא חובה
0  לפי הטעם
צנוברים לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור ל-160 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר הפשרה של הבצק לפרוש אותו בתבנית משומנת, גם בצדדים של התבנית ולחורר מעט עם מזלג את בצק (ליציאת אויר).
  • שלב 3

    0 דקות
    לטגן את הבצל במחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    לטגן את תפוחי האדמה במחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפזר את הבצל על הבצק בתבנית, אח"כ להוסיף את תפוחי האדמה המטוגנים.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערה נפרדת לשים את הבשר הטחון, להוסיף לו את התבלינים ולערבב היטב. בשלב זה אפשר להוסיף צנוברים או פטרוזליה, או את שניהם.
  • שלב 7

    0 דקות
    לפזר את תערובת הבשר הטחון המתובל על הבצק מלמעלה.
  • שלב 8

    30 דקות
    את הקיש הפתוח (לא לסגור עם בצק למעלה-למרות שזה אפשרי) לשים בתנור בחום של כ-160 מעלות ל-30 דקות.
קיש בשרי

שלב 1 מתוך 8

לחמם תנור ל-160 מעלות.

קיש בשרי

שלב 2 מתוך 8

לאחר הפשרה של הבצק לפרוש אותו בתבנית משומנת, גם בצדדים של התבנית ולחורר מעט עם מזלג את בצק (ליציאת אויר).

קיש בשרי

שלב 3 מתוך 8

לטגן את הבצל במחבת.

קיש בשרי

שלב 4 מתוך 8

לטגן את תפוחי האדמה במחבת.

קיש בשרי

שלב 5 מתוך 8

לפזר את הבצל על הבצק בתבנית, אח"כ להוסיף את תפוחי האדמה המטוגנים.

קיש בשרי

שלב 6 מתוך 8

בקערה נפרדת לשים את הבשר הטחון, להוסיף לו את התבלינים ולערבב היטב. בשלב זה אפשר להוסיף צנוברים או פטרוזליה, או את שניהם.

קיש בשרי

שלב 7 מתוך 8

לפזר את תערובת הבשר הטחון המתובל על הבצק מלמעלה.

קיש בשרי

שלב 8 מתוך 8

את הקיש הפתוח (לא לסגור עם בצק למעלה-למרות שזה אפשרי) לשים בתנור בחום של כ-160 מעלות ל-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל קישואים

    תבשיל קישואים

    35 דקות קל
  • קיש גבינות - פשוט וקל

    קיש גבינות - פשוט וקל

    50 דקות קל
  • קיש תירס וגזר גמדי לילדים

    קיש תירס וגזר גמדי לילדים

    90 דקות בינוני
  • לביבות קישואים ותפוחי אדמה

    לביבות קישואים ותפוחי אדמה

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים