דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיש חצילים וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיש חצילים וגבינות

קיש חצילים וגבינות

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קיש חצילים וגבינות מושלם לשבועות, לאירוח או סתם כשמתחשק ארוחה חלבית.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
קמח לבן
200  גרם
חמאה
2  כפות
מים
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
סוכר לבן
1 
פנים של חציל חתוך לפרוסות, קלוי בתנור עם שמן זית ומלח
2  גביעים
שמנת חמוצה
1  חבילה
גבינה לבנה 5%
2 
ביצה
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית חתוכה לקוביות
5  כפות
קמח לבן
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את הבצק ומניחים במקרר כחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המלית היטב בקערה, וכשהחציל מתקרר מוסיפים גם אותו לבלילה.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את הבצק על גבי התבנית, אופים כרבע שעה עם משקולת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים משקולת ואופים כעשר דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים להצטנן מעט ויוצקים את חומרי המלית על הבצק, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהגבינה מזהיבה.
קיש חצילים וגבינות

שלב 1 מתוך 6

לשים את הבצק ומניחים במקרר כחצי שעה.

קיש חצילים וגבינות

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את חומרי המלית היטב בקערה, וכשהחציל מתקרר מוסיפים גם אותו לבלילה.

קיש חצילים וגבינות

שלב 3 מתוך 6

משטחים את הבצק על גבי התבנית, אופים כרבע שעה עם משקולת.

קיש חצילים וגבינות

שלב 4 מתוך 6

מוציאים משקולת ואופים כעשר דקות נוספות.

קיש חצילים וגבינות

שלב 5 מתוך 6

מניחים להצטנן מעט ויוצקים את חומרי המלית על הבצק, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

קיש חצילים וגבינות

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהגבינה מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קיש פטריות ושמנת

    קיש פטריות ושמנת

    30 דקות בינוני
  • קיש בצל עם טריק

    קיש בצל עם טריק

    90 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    קיש גבינת עיזים קישואים וכרישה

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים