המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, ומרפדים בבצק עלים.
מחממים במחבת את החמאה והשמן.
מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-7 דקות.
מוסיפים טימין ופטריות, ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.
מערבבים בקערה ביצים, שמנת ואבקת מרק פטריות.
מפזרים על בצק העלים מחצית מהגבינה.
מוסיפים את הפטריות ומעל את תערובת הביצים.
מפזרים למעלה את שאריות הגבינה.
אופים כחצי שעה עד שהקיש מקבל גוון זהוב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0