דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניידלך מסורתי לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניידלך מסורתי לפסח

קניידלך מסורתי לפסח

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתר פרידמן
קניידלך רכים ונימוחים, אפשר לבשל במרק ירקות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
קמח מצה
2  כפות
שמן זית
2 
ביצה
1 
מצה
0.25 
ג'ינג'ר
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים בקערה: שתי ביצים שלמות, שתי כפות שמן, קצת זנגוויל מרוסק או טחון, בשלב זה כוס מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב הכל ולהוסיף מצה אחת רטובה ומפוררת, להוסיף 200 גרם קמח מצה, מלח ופלפל שחור. לערבב הכל - העיסה צריכה להיות בשלב זה כמו בוץ, שלא ניתן עדיין לעבוד איתה. בדרך כלל יש להוסיף עוד מים עד שהעיסה רכה מאד (אך כמובן לא נוזלית) לכסות את הקערה ולהמתין כ-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    העיסה תתגבש וניתן יהיה להכין ממנה את העיגולים לקניידלך. להרתיח מים מומלחים מעט ולבשל את הקניידלך כ-20 דקות, בסיר מכוסה חלקית.
קניידלך מסורתי לפסח

שלב 1 מתוך 3

לשים בקערה: שתי ביצים שלמות, שתי כפות שמן, קצת זנגוויל מרוסק או טחון, בשלב זה כוס מים.

קניידלך מסורתי לפסח

שלב 2 מתוך 3

לערבב הכל ולהוסיף מצה אחת רטובה ומפוררת, להוסיף 200 גרם קמח מצה, מלח ופלפל שחור. לערבב הכל - העיסה צריכה להיות בשלב זה כמו בוץ, שלא ניתן עדיין לעבוד איתה. בדרך כלל יש להוסיף עוד מים עד שהעיסה רכה מאד (אך כמובן לא נוזלית) לכסות את הקערה ולהמתין כ-30 דקות.

קניידלך מסורתי לפסח

שלב 3 מתוך 3

העיסה תתגבש וניתן יהיה להכין ממנה את העיגולים לקניידלך. להרתיח מים מומלחים מעט ולבשל את הקניידלך כ-20 דקות, בסיר מכוסה חלקית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קניידלך

    קניידלך

    45 דקות בינוני
  • מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    75 דקות קל
  • מרק קניידלך במילוי בשר

    מרק קניידלך במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • מרק עוף צח  עם כרמזלך -  קניידלך מטוגנים

    מרק עוף צח עם כרמזלך - קניידלך מטוגנים

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים