דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניידלך קצת אחרת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניידלך קצת אחרת

קניידלך קצת אחרת

(0)
130 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Roni Reiner
מנת קינוח מפתיעה של קיינדלך ברוטב תותים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
תות שדה חתוכים
1  כף
מיץ לימון
0.5  כוס
סוכר לבן
3  כפות
ליקר
1  כוס
קמח מצה
1  כוס
מים
80  גרם
מרגרינה
3 
ביצה
1  כף
סוכר לבן
0  לפי הטעם
קינמון טחון (מי שאוהב)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת הקיינדלך: להרתיח כוס מים עם מרגרינה. להוסיף את קמח המצה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. להוריד מהאש ולצנן. להוסיף בבחישה את הביצים, הסוכר והקינמון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחכות כשעה, ליצור כדורי בידיים מעט רטובות ולבשל אותם במים רותחים כ-5 דק' לאחר שהם צפים.
  • שלב 3

    120 דקות
    לרוטב התותים: משרים את התותים בסוכר ומיץ לימון למשך כ-120 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים בסיר את התותים ומחממים עד לנקודת רתיחה. סוגרים את האש ומוסיפים את הליקר, מרתיחים שוב ושופכים על הקיינדלך. מקשטים בתותים שלמים.
קניידלך קצת אחרת

שלב 1 מתוך 4

להכנת הקיינדלך: להרתיח כוס מים עם מרגרינה. להוסיף את קמח המצה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה אחידה. להוריד מהאש ולצנן. להוסיף בבחישה את הביצים, הסוכר והקינמון.

קניידלך קצת אחרת

שלב 2 מתוך 4

לחכות כשעה, ליצור כדורי בידיים מעט רטובות ולבשל אותם במים רותחים כ-5 דק' לאחר שהם צפים.

קניידלך קצת אחרת

שלב 3 מתוך 4

לרוטב התותים: משרים את התותים בסוכר ומיץ לימון למשך כ-120 דקות.

קניידלך קצת אחרת

שלב 4 מתוך 4

שמים בסיר את התותים ומחממים עד לנקודת רתיחה. סוגרים את האש ומוסיפים את הליקר, מרתיחים שוב ושופכים על הקיינדלך. מקשטים בתותים שלמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קניידלך

    קניידלך

    45 דקות בינוני
  • מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    מרק ירקות אביבי עם קניידלך

    75 דקות קל
  • מרק קניידלך במילוי בשר

    מרק קניידלך במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • מרק עוף צח  עם כרמזלך -  קניידלך מטוגנים

    מרק עוף צח עם כרמזלך - קניידלך מטוגנים

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים