אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קנלוני במילוי ירקות מנה צמחונית,מושקעת ומדהימה של צינורות פסטה חלולים ממולאת בירקות ואפויים ברוטב עגבניות עשיר 4.63636 דירוג ממוצע: 2.5 (11) מערכת בישולים בינוני13 מצרכים 1:00 שעה הכנה 1 . מכינים את המילוי: נפטרים מעלי הארטישוק ומזקנו וקוצצים דק את הלבבות ואת הגבעולים. 2 . קוצצים את הכרישה ומזהיבים בשמן. מוסיפים שום ומערבבים. 3 . מוסיפים את הארטישוקים הקצוצים למחבת ומערבבים. 4 . חולטים את הברוקולי, מסננים ומוסיפים למחבת. 5 . מתבלים בנדיבות במלח, פלפל ובפטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים לטמפרטורת החדר. 6 . מוסיפים למילוי חלמון ושמנת ומערבבים היטב. 7 . ממלאים את צינורות הקנלוני במילוי (הכי נוח לעבוד בידיים) ומשכיבים בצפיפות בתבנית. 8 . מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל. מפזרים מעל גבינה מגוררת בנדיבות ולסיום זורים פלפל שחור גרוס. 9 . אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות. 10 . מגישים חם. רשימת המצרכים (3 מנות)250 גרם קנלוני פרפקטו אסם 2 כוסות ברוקולי 2 ארטישוקים 2 כרישות 2 שיני שום חופן פטרוזיליה 0.25 כוס שמן זית 1 חלמון 1 מיכל שמנת חמוצה 800 גרם עגבניות מרוסקות 1 קופסה רסק עגבניות מלח ופלפל שחור מעט גבינת פרמזן ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את קנלוני במילוי ירקות ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב1 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב2 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב3 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב4 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני במילוי ירקות ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 2.5 (11) קטגוריות פסטות שונות מתכונים לרביולי ירקות וצמחוני מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה) תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה) מרים לוי נבחרת הבשלנים 6.61149 דירוג ממוצע: 3.5 (435) 6 מצרכיםבינוני 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לזניה ברוטב עגבניות לזניה ברוטב עגבניות רות אופק נבחרת הבשלנים 6.2027 דירוג ממוצע: 3 (74) 19 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פנה ברוטב סלמון ושמנת פנה ברוטב סלמון ושמנת מערכת בישולים 6.98 דירוג ממוצע: 3.5 (50) 8 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.2381 דירוג ממוצע: 3.5 (42) 8 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות רות אופק נבחרת הבשלנים 7.425 דירוג ממוצע: 3.5 (40) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חמין מקרוני שילדים אוהבים חמין מקרוני שילדים אוהבים צילה עופר נבחרת הבשלנים 6.07692 דירוג ממוצע: 3 (39) 14 מצרכיםבינוני 15:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בולונז כשר לפסח וטעים אש בולונז כשר לפסח וטעים אש רות אוליבר 7.83333 דירוג ממוצע: 4 (18) 10 מצרכיםקל 25 דקות תגובות והערות
תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה) מרים לוי נבחרת הבשלנים 6.61149 דירוג ממוצע: 3.5 (435) 6 מצרכיםבינוני 20 דקות
פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.2381 דירוג ממוצע: 3.5 (42) 8 מצרכיםקל 20 דקות
לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות רות אופק נבחרת הבשלנים 7.425 דירוג ממוצע: 3.5 (40) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
חמין מקרוני שילדים אוהבים צילה עופר נבחרת הבשלנים 6.07692 דירוג ממוצע: 3 (39) 14 מצרכיםבינוני 15:00 שעות
תגובות והערות