אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קנלוני בשרי איטלקי ילדים אוהבים אוכל איטלקי: ובמיוחד קנלוני - צינורות פסטה במילוי בשר ורוטב עגבניות שלא תוכלו לעמוד בפניו 8.88572 דירוג ממוצע: 4.5 (35) מערכת בישולים בינוני18 מצרכים 1:20 שעות הכנה 1 . בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד לגוון זהוב. מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו בכף עץ וממשיכים לטגן אגב ערבוב כ-10 דקות, עד שהבשר משנה גוון. 2 . מוסיפים את השום, אבקת המרק והטבסקו, ומערבבים היטב. 3 . מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, המים ורסק העגבניות, מערבבים. מתבלים בריחן, במלח ובפלפל. 4 . מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות. 5 . מכינים את הרוטב: ממיסים בסיר קטן את המרגרינה. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. מנמיכים את הלהבה, ומוסיפים את הנוזלים בבחישה עד שהתערובת חלקה.מוסיפים את אבקת המרק ואגוז המוסקט, ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים ללהבה, וממשיכים לבשל עד לרתיחה. 6 . משמנים תבנית מרובעת גדולה חסינת-אש. 7 . ממלאים בכפית את גלילי הפסטה במלית הבשר ומניחים בתבנית, רצוי בשכבה אחת.יוצקים את הרוטב מעל. 8 . אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) כ-25 דקות. 9 . מניחים כ-10 דקות כדי שהמאפה יתייצב, ומגישים חם. רשימת המצרכים (6 מנות)250 גרם אטריות ביצים של אסם 1 בצל 4 כפות שמן זית 500 גרם בשר בקר 2 שיני שום 2 כפות אבקת מרק פטריות אסם 2 טיפות טבסקו 1 כפית רוטב ווסטרשיר 2.5 כוסות מים 200 גרם רסק עגבניות 0.5 כפית בזיליקום לפי הטעם מלח ופלפל שחור 100 גרם מרגרינה 5 כפות קמח רגיל 4 כוסות מים 1 כף אבקת מרק פטריות של אסם קורט אגוז מוסקט לפי הטעם מלח ופלפל שחור ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את קנלוני בשרי ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב1 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב2 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב3 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב4 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את קנלוני בשרי ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4.5 (35) קטגוריות פסטות שונות קציצות ובשר טחון מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פיצה פסטה מטריפה פיצה פסטה מטריפה מערכת בישולים 6.82883 דירוג ממוצע: 3.5 (111) 5 מצרכיםקל 45 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לזניה ברוטב עגבניות לזניה ברוטב עגבניות רות אופק נבחרת הבשלנים 6.2027 דירוג ממוצע: 3 (74) 19 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.2381 דירוג ממוצע: 3.5 (42) 8 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות רות אופק נבחרת הבשלנים 7.425 דירוג ממוצע: 3.5 (40) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בולונז כשר לפסח וטעים אש בולונז כשר לפסח וטעים אש רות אוליבר 7.83333 דירוג ממוצע: 4 (18) 10 מצרכיםקל 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פסטה עם רצועות בטטה וקוביות גבינת פטה פסטה עם רצועות בטטה וקוביות גבינת פטה רות אופק נבחרת הבשלנים 5.81818 דירוג ממוצע: 3 (11) 8 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פיצה פסטה פיצה פסטה מערכת בישולים 6.625 דירוג ממוצע: 3.5 (8) 9 מצרכיםקל 45 דקות תגובות והערות
פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.2381 דירוג ממוצע: 3.5 (42) 8 מצרכיםקל 20 דקות
לזניה חגיגית עם עגבניות וגבינות רות אופק נבחרת הבשלנים 7.425 דירוג ממוצע: 3.5 (40) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
פסטה עם רצועות בטטה וקוביות גבינת פטה רות אופק נבחרת הבשלנים 5.81818 דירוג ממוצע: 3 (11) 8 מצרכיםקל 1:00 שעה
תגובות והערות