דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קנלוני תרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קנלוני תרד

קנלוני תרד

(0)
180 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
קלוני במילוי תרד וגבינות, אפוי ברוטב עגבניות, יש כמה שלבים למתכון, אבל התוצאה הסופית משתלמת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו קנלוני - מהדורה
1.5  קילוגרם
תרד
350  גרם
גבינת ריקוטה
4  כפות
גבינת פרמזן מגוררת גדושות, מגוררת
150  גרם
גבינת מוצרלה יבשה, מגוררת
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
8 
עגבנייה גדולות ובשלות, קצוצות גס
5  שיני
שום פרוסות דק
1  זר
בזיליקום מופרד לעלים
0.25  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכמות תספיק ל-12-15 צינורי קנלוני.
  • שלב 2

    2 דקות
    מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים שום. מטגנים על להבה נמוכה במשך כ- 3 דקות ומוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים. מביאים לרתיחה עדינה, מבשלים כ-60 דקות, ומערבבים מדי כמה דקות. קורעים עלי בזיליקום, מוסיפים ממליחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר עמוק וממליחים (חשוב שיהיה טעם מעט מלוח למים). במקביל מכינים קערה גדולה עם מי קרח.
  • שלב 4

    0 דקות
    חולטים את התרד למשך 20 שניות במים הרותחים, מסננים ומעבירים מייד למי הקרח. סוחטים היטב את התרד מהמים.
  • שלב 5

    0 דקות
    קוצצים היטב את העלים. מערבבים בקערה עם שאר המרכיבי המלית למעט המוצרלה, ממליחים ומעבירים לשק זילוף.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים צינור פסטה על כף היד ומזלפים פנימה את המחית. מסובבים את הצינור לצידו השני ומזלפים גם לחור השני, על מנת שהפסטה תהיה דחוסה ככל האפשר במילוי. ממשיכים כך עם שאר צינורות הקנלוני.
  • שלב 7

    60 דקות
    מרפדים תבנית אפייה בשכבה נאה של רוטב ומסדרים מלמעלה את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים את המוצרלה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ-60 דקות.
  • שלב 8

    20 דקות
    מסירים את כיסוי נייר הכסף ואופים על 180 מעלות, כ- 20 דקות נוספות.
  • שלב 9

    30 דקות
    מצננים כ-30 דקות לפני ההגשה.
קנלוני תרד

שלב 1 מתוך 9

הכמות תספיק ל-12-15 צינורי קנלוני.

קנלוני תרד

שלב 2 מתוך 9

מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים שום. מטגנים על להבה נמוכה במשך כ- 3 דקות ומוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים. מביאים לרתיחה עדינה, מבשלים כ-60 דקות, ומערבבים מדי כמה דקות. קורעים עלי בזיליקום, מוסיפים ממליחים.

קנלוני תרד

שלב 3 מתוך 9

מרתיחים מים בסיר עמוק וממליחים (חשוב שיהיה טעם מעט מלוח למים). במקביל מכינים קערה גדולה עם מי קרח.

קנלוני תרד

שלב 4 מתוך 9

חולטים את התרד למשך 20 שניות במים הרותחים, מסננים ומעבירים מייד למי הקרח. סוחטים היטב את התרד מהמים.

קנלוני תרד

שלב 5 מתוך 9

קוצצים היטב את העלים. מערבבים בקערה עם שאר המרכיבי המלית למעט המוצרלה, ממליחים ומעבירים לשק זילוף.

קנלוני תרד

שלב 6 מתוך 9

מניחים צינור פסטה על כף היד ומזלפים פנימה את המחית. מסובבים את הצינור לצידו השני ומזלפים גם לחור השני, על מנת שהפסטה תהיה דחוסה ככל האפשר במילוי. ממשיכים כך עם שאר צינורות הקנלוני.

קנלוני תרד

שלב 7 מתוך 9

מרפדים תבנית אפייה בשכבה נאה של רוטב ומסדרים מלמעלה את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים את המוצרלה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ-60 דקות.

קנלוני תרד

שלב 8 מתוך 9

מסירים את כיסוי נייר הכסף ואופים על 180 מעלות, כ- 20 דקות נוספות.

קנלוני תרד

שלב 9 מתוך 9

מצננים כ-30 דקות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    קנלוני מנגולד וגבינות ברוטב רוזה קשקבל

    90 דקות בינוני
  • קנלוני בשר ברוטב עשיר

    קנלוני בשר ברוטב עשיר

    75 דקות בינוני
  • מאפה קנלוני עשיר

    מאפה קנלוני עשיר

    60 דקות בינוני
  • קנלוני במילוי גבינה ותירס

    קנלוני במילוי גבינה ותירס

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים