המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת מתוקה, חלב מרוכז ואינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב אך רך, מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים מעט להטמעה.
מוסיפים את התותים ובעזרת לקקן מקפלים לתערובת.
בתבנית קאפקייקס מניחים ניילון נצמד ויוצרים שקעים בעזרת האצבעות. בכל שקע יוצקים 2 כפות מן התערובת, ומשטחים היטב, חוזרים על הפעולה בכל השקעים, את השארית ניתן להניח בכל תבנית ולהקפיא לקבלת גלידה.
מעבירים למקפיא עד להתייצבות מלאה כ- 7-8 שעות.
להרכבה: מוציאים מהמקפיא, מניחים דיסקית על עוגייה וסוגרים עוד אחת ליצירת סנדוויץ'. במידה והגלידה ממש קשה, מניחים מעט להפשרה ואז לוחצים ומיישרים. שומרים במקפיא ומוציאים מעט לפני ההגשה לטמפ׳ החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0