במיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת מתוקה, חלב מרוכז ואינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב אך רך, מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים מעט להטמעה.
שלב 2
2 דקות
מוסיפים את התותים ובעזרת לקקן מקפלים לתערובת.
שלב 3
5 דקות
בתבנית קאפקייקס מניחים ניילון נצמד ויוצרים שקעים בעזרת האצבעות.
בכל שקע יוצקים 2 כפות מן התערובת, ומשטחים היטב, חוזרים על הפעולה בכל השקעים, את השארית ניתן להניח בכל תבנית ולהקפיא לקבלת גלידה.
שלב 4
10 דקות
מעבירים למקפיא עד להתייצבות מלאה כ- 7-8 שעות.
שלב 5
5 דקות
להרכבה:
מוציאים מהמקפיא, מניחים דיסקית על עוגייה וסוגרים עוד אחת ליצירת סנדוויץ'.
במידה והגלידה ממש קשה, מניחים מעט להפשרה ואז לוחצים ומיישרים.
שומרים במקפיא ומוציאים מעט לפני ההגשה לטמפ׳ החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0