המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
מרפדים תבנית בגודל 20×30 ס"מ בנייר אפייה, עליה מסדרים את הפתי בר.
מורחים את הקצפת מעל הפתי בר ומיישרים.
מזלפים סירופ מלבי מעל הקצפת ובעזרת קיסם מציירים/מקשקשים דוגמה של שיש.
מסדרים שכבת פתי בר נוספת מלמעלה ומכניסים להקפאה.
מוציאים בעזרת נייר האפייה את תכולת התבנית וחותכים קסטות לפי גודל הפתי בר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0