דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קסטה מלבי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קסטה מלבי

קסטה מלבי

(3)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
קסטה ביתית עם שדרוג מושלם של טעמי מלבי. קינוח שמכינים במהירות מ-4 רכיבים בלבד

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פתיבר קלאסי
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן
3  כפות
אסם אינסטנט פודינג בטעם מלבי
8  כפות
מי ורדים (סירופ למלבי)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 2

    3 דקות
    מרפדים תבנית בגודל 20×30 ס"מ בנייר אפייה, עליה מסדרים את הפתי בר.
  • שלב 3

    5 דקות
    מורחים את הקצפת מעל הפתי בר ומיישרים.
  • שלב 4

    3 דקות
    מזלפים סירופ מלבי מעל הקצפת ובעזרת קיסם מציירים/מקשקשים דוגמה של שיש.
  • שלב 5

    5 דקות
    מסדרים שכבת פתי בר נוספת מלמעלה ומכניסים להקפאה.
  • שלב 6

    10 דקות
    מוציאים בעזרת נייר האפייה את תכולת התבנית וחותכים קסטות לפי גודל הפתי בר.
קסטה מלבי

שלב 1 מתוך 6

מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

קסטה מלבי

שלב 2 מתוך 6

מרפדים תבנית בגודל 20×30 ס"מ בנייר אפייה, עליה מסדרים את הפתי בר.

קסטה מלבי

שלב 3 מתוך 6

מורחים את הקצפת מעל הפתי בר ומיישרים.

קסטה מלבי

שלב 4 מתוך 6

מזלפים סירופ מלבי מעל הקצפת ובעזרת קיסם מציירים/מקשקשים דוגמה של שיש.

קסטה מלבי

שלב 5 מתוך 6

מסדרים שכבת פתי בר נוספת מלמעלה ומכניסים להקפאה.

קסטה מלבי

שלב 6 מתוך 6

מוציאים בעזרת נייר האפייה את תכולת התבנית וחותכים קסטות לפי גודל הפתי בר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל מזרח תיכוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת קסטה גלידה ביתית

    עוגת קסטה גלידה ביתית

    30 דקות קל
  • קסטה וניל עם שברי פתיבר

    קסטה וניל עם שברי פתיבר

    10 דקות קל
  • קסטה קרם גבינה ומנגו

    קסטה קרם גבינה ומנגו

    20 דקות קל
  • קסטה חלבית

    קסטה חלבית

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים