דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות אסיאתיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות אסיאתיות

קציצות אסיאתיות

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: גנית וולף
בניחוח המזרח: קציצות רכות ועסיסיות, מתובלות עם חמאת בוטנים, צ'ילי, סויה, ג'ינג'ר ושום

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר
3  שיני
שום כתושות
3  קוביות
כוסברה קצוצה, קפואה או טריה
3  קוביות
בזיליקום קצוצה, קפואה או טריה
4  קוביות
פטרוזיליה קצוצה קפואה, או טריה
1  כף
חמאת בוטנים
1  כף
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
שמן שומשום
0.5  קוביה
ג'ינג'ר קצוץ קפוא
0.5  כוס
סובין שיבולת שועל
1 
חלמון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל הרכיבים.
  • שלב 2

    30 דקות
    מניחים בצד לספיגת נוזלים בסובין למשך 30 דקות. *ניתן להמיר את הסובין בפירורי לחם באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים כדורים בגודל הרצוי.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים במעט מאוד שמן מחבת פסים כבדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים מכל צד רק עד שיש סימני פסים על הקציצות, הן נשארות לא מוכנות באמצע וזה בסדר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הקציצות בתבנית עם נייר כסף, ואופים בחום גבוה עוד 10 דקות. בתיאבון!
קציצות אסיאתיות

שלב 1 מתוך 6

מערבבים היטב את כל הרכיבים.

קציצות אסיאתיות

שלב 2 מתוך 6

מניחים בצד לספיגת נוזלים בסובין למשך 30 דקות. *ניתן להמיר את הסובין בפירורי לחם באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קציצות אסיאתיות

שלב 3 מתוך 6

יוצרים כדורים בגודל הרצוי.

קציצות אסיאתיות

שלב 4 מתוך 6

משמנים במעט מאוד שמן מחבת פסים כבדה.

קציצות אסיאתיות

שלב 5 מתוך 6

מטגנים מכל צד רק עד שיש סימני פסים על הקציצות, הן נשארות לא מוכנות באמצע וזה בסדר.

קציצות אסיאתיות

שלב 6 מתוך 6

מניחים את הקציצות בתבנית עם נייר כסף, ואופים בחום גבוה עוד 10 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים