דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בשר בקר ותרד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בשר בקר ותרד

קציצות בשר בקר ותרד

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גם הילדים יהנו מכל ביס: קציצות בשר נהדרות עם תרד ותפוח אדמה שנותנים טוויסט מיוחד למנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר טחון
1  פרוסה
לחם לבן מושרת במים וסחוטה
1 
בצל בינוני, מגורר או קצוץ דק
1 
תפוח אדמה קטן מגורר
1  כוס
תרד טחון, מופשר ומנוקז
1 
ביצה
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
4  כפות
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם והשמן לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת גדולה, על להבה גבוהה, מחממים שמן בעומק 1 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים בידיים רטובות קציצות שטוחות מתערובת הבשר. טובלים אותן בפירורי הלחם ומניחים בעדינות בשמן החם. כשהצד התחתון מזהיב (אחרי כ-3 דק'), הופכים ומטגנים את הצד השני.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הקציצות בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מגישים חם או קר.
קציצות בשר בקר ותרד

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל החומרים מלבד פירורי הלחם והשמן לתערובת אחידה.

קציצות בשר בקר ותרד

שלב 2 מתוך 5

שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.

קציצות בשר בקר ותרד

שלב 3 מתוך 5

במחבת גדולה, על להבה גבוהה, מחממים שמן בעומק 1 ס"מ.

קציצות בשר בקר ותרד

שלב 4 מתוך 5

יוצרים בידיים רטובות קציצות שטוחות מתערובת הבשר. טובלים אותן בפירורי הלחם ומניחים בעדינות בשמן החם. כשהצד התחתון מזהיב (אחרי כ-3 דק'), הופכים ומטגנים את הצד השני.

קציצות בשר בקר ותרד

שלב 5 מתוך 5

מוציאים את הקציצות בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מגישים חם או קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים