יוצרים מתערובת הבשר כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר.
שלב 5
0 דקות
מדי פעם מזיזים את הקציצות כדי שלא ידבקו, בעדינות, שלא לפרק את הקציצות, כ-10 דקות לפני שמוכן להוריד את המכסה, ושוב עם הכף. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
שלב 6
0 דקות
בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0