דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בשר ותפוחי אדמה על מצע אורז בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בשר ותפוחי אדמה על מצע אורז בתנור

קציצות בשר ותפוחי אדמה על מצע אורז בתנור

(0)
135 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מנה עיקרית ותוספות יחדיו בתנור - קצת סלט בצד והארוחה מוכנה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כפות
שמן קנולה
2  כוסות
אורז ארוך
4  כוסות
מים
1  כפית
מלח גס
4 
תפוח אדמה מבושלים במים חצי בישול (לא רכים לגמרי)
0.5  קילוגרם
בשר בקר
1 
בצל מגורד וסחוט מהמים
1 
עגבניות שרי מגורדת ללא המים (לא חייב)
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1 
תפוח אדמה מגורד וסחוט ממים
2 
ביצה
2  כפות
קמח לבן
0.5  כפית
סודה לשתייה
2  כפיות
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
קינמון טחון
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
2 
בצל פרוסים
3  שיני
שום כתושות
1 
עגבניות שרי חתוכה לרצועות
1  כף
מלח גס
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כוס
מים חמים
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
רוטב ברביקיו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

135 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכין מראש את כל המרכיבים.
  • שלב 2

    20 דקות
    אורז: לטגן בסיר במעט שמן 2 כוסות אורז כדקה בערך, להוסיף 4 כוסות מים. כשמגיעים לרתיחה להוסיף 1 כפית שטוחה מלח ולהנמיך את האש. לבשל עד שהנוזלים מתאדים, 20 דקות בערך.
  • שלב 3

    15 דקות
    לבשל 4 תפוחי אדמה במים חצי בישול כך שלא יהיו רכים לגמרי, כ-15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקציצות: לערבב היטב את כל חומרי הקציצות, ליצור קציצות ולטגן בשמן עד שיזהיבו מעט מכל צד (חצי טיגון).
  • שלב 5

    0 דקות
    לרוטב: לערבב את כל החומרים לרוטב אחיד.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפזר בתחתית הפיירקס מעט מהרוטב לצקת את האורז מעל הרוטב, לפזר מעט מהרוטב,
  • שלב 7

    45 דקות
    לסדר מעל את תפוחי האדמה והקציצות, לשפוך באופן שווה את הרוטב מעל הכל, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל-45 דקות.
  • שלב 8

    15 דקות
    להוריד את הנייר לעוד 15 דקות בערך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני
  • קציצות בקר ובטטה

    קציצות בקר ובטטה

    45 דקות בינוני
  • קציצות עוף פשוטות

    קציצות עוף פשוטות

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים