דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים ברוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים ברוטב אדום

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רונית לב
קציצות דג בקלה, רכות ונימוחות שמתבשלות ברוטב עגבניות עם ירקות והרבה עשבי תיבול

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
דג מרלוזה ששהה לילה במקרר במשרה של לימון סחוט
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
חומץ
1 
בצל גדול
1 
ביצה
0.5  זר
פטרוזיליה
2  פרוסות
לחם טחון
2  שיני
שום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2 
עגבניות שרי
2 
פלפל אדום מתוק
2 
פלפל ירוק חריף
1  זר
כוסברה
0.5  ראש
שום
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כורכום
1  כף
כמון טחון טחון
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יש להקפיד על שטיפה יסודית של הדג אם הוא פילה קפוא ועל סחיטה טובה, שלא ישארו מים בדג.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב את כל החומרים לקציצות.
  • שלב 3

    0 דקות
    את החומרים של הרוטב יש להניח בסיר דגים נמוך על פי הסדר הבא: פרוסות העגבניות, פלפל מתוק, פלפל חריף, חצי מכמות הכוסברה וחצי מכמות השום.
  • שלב 4

    0 דקות
    לכסות במים עד גובה הירקות, לשים על הגז ולהוסיף את הכורכום, הכמון והמלח. להביא לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ליצור מתערובת הקציצות כדורים קטנים.
  • שלב 6

    15 דקות
    לאחר שהכל מלא והמים רותחים מכניסים לבישול בן 15 דקות את קציצות הדגים.
  • שלב 7

    30 דקות
    לאחר שבושלו מוסיפים את הפפריקה והשמן מביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש ל-30 דקות לפחות עם מכסה.
  • שלב 8

    10 דקות
    מבשלים עוד כ-10 דקות במכסה פתוח חלקית.
  • שלב 9

    0 דקות
    בשלב זה מוסיפים את החצי השני של השום והכוסברה, שישאירו טעם דומיננטי בסוף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא לקטוז
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני
  • קציצות בקר ובטטה

    קציצות בקר ובטטה

    45 דקות בינוני
  • קציצות עוף פשוטות

    קציצות עוף פשוטות

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים