המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות - מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - דג מוסר, 1/2 זר פטרוזיליה קצוצה, ביצה, מלח ופלפל לפי הטעם ובצל מגורד וסחוט מהנוזלים, ולשים ביד עד לקבלת מסה אחידה.
יוצרים קציצות בגודל אחיד.
שמים בסיר רחב את כל מרכיבי הרוטב - 6 עגבניות טחונות גס, פלפל ירוק חריף, 5 שיני שום פרוסות, 2 כפות שמן זית, 1 כף אבקת מרק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, 1 כף פפריקה מתוקה ושימורי עגבניות. מבשלים כשעה וחצי עד 3 שעות (ככל שנבשל יותר זמן זה יהיה יותר טוב), עד לצמצום הנוזלים בחצי.
מוסיפים לסיר את קציצות הדגים ומבשלים כ-20 דקות נוספות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 10