דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

(0)
קל
מתכונאי/ת: רפי כהן
אחד התבשילים הטעימים שמכינים מדגים הוא קציצות. נימוחות ומלאות בטעמים ברוטב פיקנטי של מטבוחה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
דג מרלוזה
2 
בצל
6  שיני
שום
1  כוס
כוסברה
0.5  כף
מלח
1 
פלפל ירוק
0.5  כפית
פלפל לבן
2  חבילות
סלט מטבוחה מרוקאית מסדרת סלטי השף של רפי כהן של צבר
0.5  כוס
כוסברה
0  לפי הטעם
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של 8 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת סלט מטבוחה ריקה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות.
  • שלב 4

    7 דקות
    מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות עד שהקציצות מבושלות. בתיאבון!
קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

שלב 1 מתוך 4

מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

שלב 2 מתוך 4

יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של 8 ס"מ.

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

שלב 3 מתוך 4

יוצקים את המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת סלט מטבוחה ריקה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות.

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

שלב 4 מתוך 4

מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות עד שהקציצות מבושלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים