המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות - טחון צמחוני, בצל מגורד, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כורכום, בהרט, ביצה, מלח ופלפל ופירורית זהב.
להכנת הרוטב - מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים שום וגזר ומטגנים מעט, מוסיפים 1 כפית פפריקה מתוקה, 1 כפית כורכום, מלח ופלפל.
מוסיפים רסק עגבניות, מים וסוכר, ומביאים לרתיחה.
מגלגלים עם ידיים רטובות את התערובת לכדורים, ומכניסים לרוטב.
מכסים את הסיר, ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3