דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות כרשה / פרסה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות כרשה / פרסה

קציצות כרשה / פרסה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ופירה מנו מאיר
קציצות כרישה והודו טחון טעימות ורכות. כשרות לפסח ונהדרות גם בשאר ימות השנה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
כרישה כולל העלים הירוקים
250  גרם
בשר הודו טחון
250  גרם
הודו אדום טחון
3 
ביצה
5  כפות
קמח מצה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחתוך את הפרסה לגלילים באורך 10 ס"מ ולשטוף היטב.
  • שלב 2

    10 דקות
    לאחר השטיפה, להניח בסיר ולהוסיף מים עד כיסוי, להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסנן, לחכות שהפרסה תתקרר, ולטחון במטחנת בשר.
  • שלב 4

    0 דקות
    לנקז את העיסה מנוזלים על ידי סינון נוסף, ולהעביר לקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את הבשר, הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל ולערבב היטב.
  • שלב 6

    0 דקות
    לתת לעיסה לנוח רבע שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    ליצור בידיים רטובות קציצות שטוחות ולטגן בשמן.
  • שלב 8

    0 דקות
    להניח על נייר סופג.
קציצות כרשה / פרסה

שלב 1 מתוך 8

לחתוך את הפרסה לגלילים באורך 10 ס"מ ולשטוף היטב.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 2 מתוך 8

לאחר השטיפה, להניח בסיר ולהוסיף מים עד כיסוי, להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 3 מתוך 8

לסנן, לחכות שהפרסה תתקרר, ולטחון במטחנת בשר.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 4 מתוך 8

לנקז את העיסה מנוזלים על ידי סינון נוסף, ולהעביר לקערה.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 5 מתוך 8

להוסיף את הבשר, הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל ולערבב היטב.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 6 מתוך 8

לתת לעיסה לנוח רבע שעה.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 7 מתוך 8

ליצור בידיים רטובות קציצות שטוחות ולטגן בשמן.

קציצות כרשה / פרסה

שלב 8 מתוך 8

להניח על נייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • אביב
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים