דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות לחם מהירות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות לחם מהירות

קציצות לחם מהירות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות לחם מטוגנות. טעימות מאוד בתוך מרק. טעים גם כנישנוש כשהן קרות

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7  פרוסות
לחם פרוסות עבות.
2  שיני
שום מעוכות
1  כוס
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2  כפות
'מנק עגבניוח 100% ךניבים טבעיים 400 גר גדושות. אם אין אפשר א.מרק עוף+2 כפות קטשופ
1 
ביצה
0.5  כף
שמן זית לטיגון (תירס או זית)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את פרוסות הלחם במים לחצי דקה, סוחטים היטב ומגררים בפומפייה גסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מהשמן) ולשים היטב בידיים לתערובת אחידה ולחה. בשלב זה ניתן לשמור במקרר עד 12 שעות או להמשיך מיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת, יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, משטחים ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית. התערובת תניב כעשרים קציצות. אין צורך לטבול בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר (והאמת? זה טעים גם קר למחרת, בכריכים, אבל קחו בחשבון שאלה יהיו כריכים שממולאים בלחם).
קציצות לחם מהירות

שלב 1 מתוך 4

משרים את פרוסות הלחם במים לחצי דקה, סוחטים היטב ומגררים בפומפייה גסה.

קציצות לחם מהירות

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מהשמן) ולשים היטב בידיים לתערובת אחידה ולחה. בשלב זה ניתן לשמור במקרר עד 12 שעות או להמשיך מיד.

קציצות לחם מהירות

שלב 3 מתוך 4

מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת, יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, משטחים ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית. התערובת תניב כעשרים קציצות. אין צורך לטבול בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון.

קציצות לחם מהירות

שלב 4 מתוך 4

מגישים חם או בטמפרטורת החדר (והאמת? זה טעים גם קר למחרת, בכריכים, אבל קחו בחשבון שאלה יהיו כריכים שממולאים בלחם).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים