מערבבים בקערה את כל החומרים (פרט לפרורי הלחם והשמן) וטועמים בקצה הלשון.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן במחבת ומכינים את פרורי הלחם בקערית קטנה.
שלב 3
0 דקות
יוצרים כדורים מתערובת הבשר ולאחר מכן משטחים אותם וטובלים אותם בפרורי הלחם (מכל הצדדים).
שלב 4
0 דקות
מניחים בזהירות את הקציצות במחבת, ולאחר מספר דקות, כשהן כבר משחימות הופכים אותן ומטגנים מהצד השני עד שהן שחומות גם מהצד הזה (אפשר להיעזר במזלג בשני הצדדים).
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הקציצות לקערה מרופדת בנייר סופג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0