דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות עוף ובטטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות עוף ובטטה

קציצות עוף ובטטה

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות מעולות שאפשר לטגן או להכין בתנור לגרסה צנועה בשמן וקלוריות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פירורי לחם פירורית זהב לגלגול הקציצות
1  כף
שמן תירס או חמניות
500  גרם
עוף טחון (מעורב אדום ולבן)
1 
בצל מגורר וסחוט
2 
בטטה 500 גרם כל אחת, סה"כ 1 ק"ג
0.33  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הבטטות בתבנית (ללא שמן) ואופים בחום מקסימלי במשך שעה. מוציאים, מצננים מעט, קולפים (הקליפה תיפרד בקלות) ומועכים במזלג לפירה חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את העוף, הבצל, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים למחית אחידה במרקם של פלסטלינה רכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים קציצות קטנות ושטוחות.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופציית אפייה: יוצקים שלוש כפות שמן זית לצלחת שטוחה. טובלים קלות כל קציצה בשמן משני צידיה ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוני-נמוך (160מעלות) 45 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים נייר אלומיניום מגבירים חום ל-200 מעלות ואופים עד 15 דקות עד שמזהיב.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופציית טיגון: מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם, התערובת דביקה מספיק). מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קציצות עוף ובטטה

שלב 1 מתוך 6

שמים את הבטטות בתבנית (ללא שמן) ואופים בחום מקסימלי במשך שעה. מוציאים, מצננים מעט, קולפים (הקליפה תיפרד בקלות) ומועכים במזלג לפירה חלק.

קציצות עוף ובטטה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את העוף, הבצל, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים למחית אחידה במרקם של פלסטלינה רכה.

קציצות עוף ובטטה

שלב 3 מתוך 6

מכינים קציצות קטנות ושטוחות.

קציצות עוף ובטטה

שלב 4 מתוך 6

אופציית אפייה: יוצקים שלוש כפות שמן זית לצלחת שטוחה. טובלים קלות כל קציצה בשמן משני צידיה ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוני-נמוך (160מעלות) 45 דק'.

קציצות עוף ובטטה

שלב 5 מתוך 6

מסירים נייר אלומיניום מגבירים חום ל-200 מעלות ואופים עד 15 דקות עד שמזהיב.

קציצות עוף ובטטה

שלב 6 מתוך 6

אופציית טיגון: מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם, התערובת דביקה מספיק). מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים