מעבדים את החומוס השטוף במעבד מזון עם להב פלדה למחית גסה (להשאיר קצת גושים). מעבירים לקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים, ומערבבים היטב. אם התערובת נראית נוזלית מדי, אפשר לעבות אותה בכמה כפות פירורי לחם, אבל עקרונית היא צריכה להיות טובה כמו שהיא, כלומר כזו שאפשר ליצור ממנה קציצות.
שלב 3
0 דקות
עכשיו בוחרים איך להכין את הקציצות. יש שלוש אפשרויות, והנה הן, לפי משמינות בסדר יורד:
שלב 4
0 דקות
השיטה המשמינה: יוצרים קציצות שטוחות, טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (כמו שניצל), ומטגנים בשמן חצי עמוק, משני הצדדים.
שלב 5
0 דקות
השיטה הלא משמינה: יוצרים קציצות עגולות (כמו כדורי פינג-פונג) ומבשלים 30 דקות בליטר (חמש כוסות) מרק עוף (מאבקה).
שלב 6
0 דקות
אפשר להוסיף למרק גם גזרים קצוצים גס. מגישים בצלחות מרק עם מעט נוזל (זה לא מרק, אלא קציצות עם הרבה רוטב) ועם הגזרים.
שלב 7
0 דקות
השיטה הצדיקית: יוצרים קציצות שטוחות, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 20 דקות מכל צד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מעבדים את החומוס השטוף במעבד מזון עם להב פלדה למחית גסה (להשאיר קצת גושים). מעבירים לקערה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את יתר החומרים, ומערבבים היטב. אם התערובת נראית נוזלית מדי, אפשר לעבות אותה בכמה כפות פירורי לחם, אבל עקרונית היא צריכה להיות טובה כמו שהיא, כלומר כזו שאפשר ליצור ממנה קציצות.
שלב 3
מתוך
7
עכשיו בוחרים איך להכין את הקציצות. יש שלוש אפשרויות, והנה הן, לפי משמינות בסדר יורד:
שלב 4
מתוך
7
השיטה המשמינה: יוצרים קציצות שטוחות, טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (כמו שניצל), ומטגנים בשמן חצי עמוק, משני הצדדים.
שלב 5
מתוך
7
השיטה הלא משמינה: יוצרים קציצות עגולות (כמו כדורי פינג-פונג) ומבשלים 30 דקות בליטר (חמש כוסות) מרק עוף (מאבקה).
שלב 6
מתוך
7
אפשר להוסיף למרק גם גזרים קצוצים גס. מגישים בצלחות מרק עם מעט נוזל (זה לא מרק, אלא קציצות עם הרבה רוטב) ועם הגזרים.
שלב 7
מתוך
7
השיטה הצדיקית: יוצרים קציצות שטוחות, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 20 דקות מכל צד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0