המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים, יוצרים קציצות קטנות ושטוחות. מניחים על צלחת ומצננים במקרר.
מטגנים את הבצל והשום בשמן חם 4-5 דקות עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים את העדשים והתבלינים ומטגנים דקה. מוסיפים ליטר וחצי מים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
טורפים מעט את החלבונים, עד לקבלת קצף קליל. טובלים את הקציצות בקצף ומעבירים לצלחת עם הסולת. מגלגלים ומצפים מכל הצדדים.
מטגנים את הקציצות בשמן חם עד שהן זהובות. מוסיפים אותן לסיר עם הרוטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 60 דקות על אש נמוכה.
בסיום הבישול טועמים ואם רוצים מתבלים במיץ לימון טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0