דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות פזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות פזי

קציצות פזי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קציצות מנגולד או תרד מהממות של גיל חובב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
מנגולד
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  כף
פלפל שחור גרוס
3 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה או יותר לפי הצורך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    שוטפים היטב את העלים (בעיקר אם משתמשים בתרד, שנוטה להחביא בתוכו לא מעט חול). אם משתמשים במנגולד, מפרידים בין הגבעולים הלבנים לעלה הירוק. את הירוק קוצצים גס, את הגבעולים קוצצים הכי דק שאפשר. אם משתמשים בתרד, פשוט קוצצים גס. *לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    חולטים את העלים והגבעולים הקצוצים במים רותחים למשך דקה. מסננים וסוחטים חזק חזק חזק, כדי להיפטר מכמה שיותר מים. מפוררים היטב כדי שלא יהיו גושי עלים אחרי הסחיטה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מועכים את הגבינה במזלג כדי שיתקבלו פירורים קטנים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לגבינה את כל החומרים (חוץ מהשמן) ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים קציצות שטוחות. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים בשמן בגובה סנטימטר אחד משני הצדדים עד להזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם או ששומרים במקרר ומשתמשים בקציצות למילוי כריכים.
קציצות פזי

שלב 1 מתוך 6

שוטפים היטב את העלים (בעיקר אם משתמשים בתרד, שנוטה להחביא בתוכו לא מעט חול). אם משתמשים במנגולד, מפרידים בין הגבעולים הלבנים לעלה הירוק. את הירוק קוצצים גס, את הגבעולים קוצצים הכי דק שאפשר. אם משתמשים בתרד, פשוט קוצצים גס. *לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קציצות פזי

שלב 2 מתוך 6

חולטים את העלים והגבעולים הקצוצים במים רותחים למשך דקה. מסננים וסוחטים חזק חזק חזק, כדי להיפטר מכמה שיותר מים. מפוררים היטב כדי שלא יהיו גושי עלים אחרי הסחיטה.

קציצות פזי

שלב 3 מתוך 6

מועכים את הגבינה במזלג כדי שיתקבלו פירורים קטנים.

קציצות פזי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לגבינה את כל החומרים (חוץ מהשמן) ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים קציצות שטוחות. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם.

קציצות פזי

שלב 5 מתוך 6

מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים בשמן בגובה סנטימטר אחד משני הצדדים עד להזהבה.

קציצות פזי

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם או ששומרים במקרר ומשתמשים בקציצות למילוי כריכים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים