דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות קישואים ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות קישואים ובשר

קציצות קישואים ובשר

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
קציצות עסיסיות ומלאות טעם, טעימות גם קרות. מגישים עם טחינה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון טחון גס
2 
בצל קצוצים דק
2  כפות
שמן זית
3 
זוקיני מגוררים דק
1 
ביצה
1  כפית
חרדל דיז'ון
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  כפית
קינמון טחון טחון
0.25  כפית
כוסברה יבשה טחונה
1  כפית
מלח
0.5  כוס
נענע קצוצים דק
1  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את הקישואים ומרסקים במעבד מזון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הבצל המטוגן והבשר עם שאר החומרים, מכסים ומקררים חצי שעה לספיגת טעמים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים קציצות בקוטר של כ-4 ס"מ ומועכים קלות כל קציצה עד לקבלת קציצות מעט שטוחות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים היטב מחבת רחבה וכבדה עם שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים דקה-שתיים או עד השחמה. מעבירים לנייר סופג.
  • שלב 6

    0 דקות
    מומלץ להגיש עם טחינה.
קציצות קישואים ובשר

שלב 1 מתוך 6

מקלפים את הקישואים ומרסקים במעבד מזון.

קציצות קישואים ובשר

שלב 2 מתוך 6

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מצננים.

קציצות קישואים ובשר

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הבצל המטוגן והבשר עם שאר החומרים, מכסים ומקררים חצי שעה לספיגת טעמים.

קציצות קישואים ובשר

שלב 4 מתוך 6

יוצרים קציצות בקוטר של כ-4 ס"מ ומועכים קלות כל קציצה עד לקבלת קציצות מעט שטוחות.

קציצות קישואים ובשר

שלב 5 מתוך 6

מחממים היטב מחבת רחבה וכבדה עם שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים דקה-שתיים או עד השחמה. מעבירים לנייר סופג.

קציצות קישואים ובשר

שלב 6 מתוך 6

מומלץ להגיש עם טחינה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים