דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרם ברולה סמי פרדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרם ברולה סמי פרדו

קרם ברולה סמי פרדו

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קרם ברולה קלאסי עם קרמל סוכר מעל, או סמי פרדו קפוא למחצה. מתכון אחד לשני קינוחים נפלאים במרקם שאתם בוחרים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
שמנת מתוקה
4 
חלמון
4  כפות
סוכר לבן
1  מקל
תמצית וניל (לא תמצית!)
6  כפות
סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים את השמנות לסיר קטן. חוצים את מקל הווניל לאורכו ומקרצפים ממנו בעזרת גב סכין את האבקה השחורה שבו. שמים את האבקה ואת חצאי התרמיל התוך השמנת. מערבבים היטב כדי שהאבקה תתפזר בשמנת ומביאים אל סף רתיחה. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים, שמים את החלמונים בקערה יחד עם ארבע כפות סוכר וטורפים היטב לתערובת בהירה, תפוחה וקצפית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים את השמנת מהאש ונפטרים מחצאי מקל הווניל. יוצקים מצקת אחת מהשמנת החמה לתערובת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת. יוצקים עוד מצקת וממשיכים לטרוף וכך עד שכל השמנת בקערה והתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לשש קעריות חסינות אש או, אם יש, לתבנית שקעים מסיליקון. הקרם אינו צריך למלא את השקעים אלא להגיע לגובה של כשבע שמיניות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הקעריות או תבנית השקעים בתוך תבנית אפייה גדולה ויוצקים לתוך התבנית הגדולה מים רותחים כך שיגיעו לחצי גובה הקרם שבקעריות. אופים כך במשך 35 דקות, עד שהקרם מתייצב וכשמטלטלים את התבנית לא נוצרים בו גלים. מוציאים, מצננים לטמפרטורת החדר, ואז אפשר להחליט איך להמשיך:
  • שלב 7

    0 דקות
    אם רוצים קרם ברולה רגיל, סמוך להגשה: מפזרים על כל מנה כף סוכר חום ואופים (בזהירות!) מתחת לגריל לוהט עד שהסוכר שחום ומבעבע, אבל לא שחור ושרוף. מגישים מייד.
  • שלב 8

    0 דקות
    אם רוצים קרם סמי פרדו (קפוא למחצה): מקפיאים ל-12 שעות לפחות (אפשר עד שבוע). מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה שטוחה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחכים שעה שיפשיר טיפונת ואז מפזרים מעל כל מנה כף סוכר חום וחורכים את הסוכר בעזרת מבער.
קרם ברולה סמי פרדו

שלב 1 מתוך 9

מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 2 מתוך 9

יוצקים את השמנות לסיר קטן. חוצים את מקל הווניל לאורכו ומקרצפים ממנו בעזרת גב סכין את האבקה השחורה שבו. שמים את האבקה ואת חצאי התרמיל התוך השמנת. מערבבים היטב כדי שהאבקה תתפזר בשמנת ומביאים אל סף רתיחה. מערבבים מדי פעם.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 3 מתוך 9

בינתיים, שמים את החלמונים בקערה יחד עם ארבע כפות סוכר וטורפים היטב לתערובת בהירה, תפוחה וקצפית.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 4 מתוך 9

מסירים את השמנת מהאש ונפטרים מחצאי מקל הווניל. יוצקים מצקת אחת מהשמנת החמה לתערובת החלמונים תוך כדי טריפה מתמדת. יוצקים עוד מצקת וממשיכים לטרוף וכך עד שכל השמנת בקערה והתערובת אחידה.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 5 מתוך 9

יוצקים לשש קעריות חסינות אש או, אם יש, לתבנית שקעים מסיליקון. הקרם אינו צריך למלא את השקעים אלא להגיע לגובה של כשבע שמיניות.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 6 מתוך 9

מניחים את הקעריות או תבנית השקעים בתוך תבנית אפייה גדולה ויוצקים לתוך התבנית הגדולה מים רותחים כך שיגיעו לחצי גובה הקרם שבקעריות. אופים כך במשך 35 דקות, עד שהקרם מתייצב וכשמטלטלים את התבנית לא נוצרים בו גלים. מוציאים, מצננים לטמפרטורת החדר, ואז אפשר להחליט איך להמשיך:

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 7 מתוך 9

אם רוצים קרם ברולה רגיל, סמוך להגשה: מפזרים על כל מנה כף סוכר חום ואופים (בזהירות!) מתחת לגריל לוהט עד שהסוכר שחום ומבעבע, אבל לא שחור ושרוף. מגישים מייד.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 8 מתוך 9

אם רוצים קרם סמי פרדו (קפוא למחצה): מקפיאים ל-12 שעות לפחות (אפשר עד שבוע). מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה שטוחה.

קרם ברולה סמי פרדו

שלב 9 מתוך 9

מחכים שעה שיפשיר טיפונת ואז מפזרים מעל כל מנה כף סוכר חום וחורכים את הסוכר בעזרת מבער.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    מרק כרובית וברוקולי מוקרם

    קל
  • טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    30 דקות בינוני
  • עוגת דבש עסיסית בציפוי קרם ריבת חלב

    עוגת דבש עסיסית בציפוי קרם ריבת חלב

    60 דקות בינוני
  • מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים