דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרמבו קסטה בציפוי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרמבו קסטה בציפוי שוקולד

קרמבו קסטה בציפוי שוקולד

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רעיון נהדר לקרמבו בצורת קסטה בהכנה ביתית, שכיף להכין עם הילדים

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
6 
חלמון
2  כוסות
סוכר לבן
1  שקית
אבקת סוכר וניל
1  טיפה
סוכריות אפשר גם קוקוס או אגוזים
200  גרם
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לציפוי: מחממים במחבת את השמנת, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    למקצפת: מחממים בסיר שני ליטר מים, מביאים לרתיחה ומניחים בתוכו סיר נוסף (כך שתחתית הסיר השני לא תבוא במגע עם המים).
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את החלבונים והסוכר בתוך הסיר העליון ומערבבים 10 דקות (בישול בן מארי - בישול על אדי המים הרותחים בסיר התחתון).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוזגים את תערובת הסוכר והחלבונים לקערת המיקסר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לקצפת את סוכר הווניל ומערבבים היטב באופן ידני.
  • שלב 6

    0 דקות
    להרכבה: מסדרים על משטח העבודה 15 זוגות פתי בר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים על צד אחד מקצפת בנדיבות, ומצמידים מעל פתי בר נוסף ולוחצים מעט, כמו קסטה. מנקים את שאריות הקצפת.
  • שלב 8

    0 דקות
    טובלים את ארבעת צידי הקסטה בציפוי השוקולד החם.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופציה לקישוט: לאחר השלמת הציפוי, ניתן לטבול את צידי הקסטה בסוכריות צבעוניות, קוקוס או אגוזים מרוסקים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מסדרים את יחידות הקסטה על גבי נייר אפייה, ומכניסים למקרר ל-30 דקות, ומגישים! בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת קרמבו

    עוגת קרמבו

    60 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו - הדס קופרמן

    עוגת קרמבו - הדס קופרמן

    65 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת קרמבו

    עוגת קרמבו

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים