המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים עם כפית מלח בסיר, מכניסים את עלי הפסטה ומבשלים 6 דקות.
מוציאים את הפסטה מהמים הרותחים ומקררים בקערת מים קרים.
עם הידיים, קורעים את עלי הפסטה לקרעים (3-4 קרעים מכל עלה לזניה).
מחממים במחבת את החמאה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מלח, פלפל, יין לבן, 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת ועלים משני ענפי תימין.
חותכים את הפטריות לחתיכות גדולות ומוסיפים למחבת.
מטגנים את הפטריות כ- 8 דקות, עד שהן מתרככות מעט.
מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב.
לפני ההגשה, מומלץ לפורר מעל המנה 50 גרם פרמזן ועלי טימין (כשני ענפים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0