דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

(0)
25 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עדי חיון
משהו שהוא בין קרפ לפנקייק או לבלינצ'ס - דבר אחד בטוח, זה טעים מאוד!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
3.25  כוסות
חלב
2  כוסות
קמח לבן
0.5  כוס
סוכר לבן לפי הטעם, אולי תרצו להוסיף
1  כפית
סוכר וניל
1  כפית
תמצית רום
1  כף
ברנדי / קוניאק
0.5  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטרוף את כל המצרכים ביחד, טוב טוב כך שלא ישארו גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשמן מעט עם מרגרינה מחבת גדולה, או מולטי שף ולצקת מהבלילה.
  • שלב 3

    0 דקות
    חכו בסבלנות עד שהבלילה תהיה סמיכה מספיק כדי שיהיה אפשר להפוך את הקרפ מבלי שיתפרק.
  • שלב 4

    0 דקות
    להמשיך כך עם שאר הבלילה (אפשר לשמן את המחבת כל כמה קרפים על מנת שלא ידבקו).
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהפכתם את הקרפ מרחו שוקולד או מה שמתחשק לכם. סגרו את הקרפ ובתיאבון!!!!
קרפ צרפתי

שלב 1 מתוך 5

לטרוף את כל המצרכים ביחד, טוב טוב כך שלא ישארו גושים.

קרפ צרפתי

שלב 2 מתוך 5

לשמן מעט עם מרגרינה מחבת גדולה, או מולטי שף ולצקת מהבלילה.

קרפ צרפתי

שלב 3 מתוך 5

חכו בסבלנות עד שהבלילה תהיה סמיכה מספיק כדי שיהיה אפשר להפוך את הקרפ מבלי שיתפרק.

קרפ צרפתי

שלב 4 מתוך 5

להמשיך כך עם שאר הבלילה (אפשר לשמן את המחבת כל כמה קרפים על מנת שלא ידבקו).

קרפ צרפתי

שלב 5 מתוך 5

לאחר שהפכתם את הקרפ מרחו שוקולד או מה שמתחשק לכם. סגרו את הקרפ ובתיאבון!!!!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • עוגיות
  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לקרפ

    בלילה לקרפ

    30 דקות בינוני
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    30 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים