דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: לושלוש
המתכון שכל כך חיפשתם לעלי קרפ צרפתי, ממלאים במה שרוצים וקיבלתם קינוח מפנק ומושחת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
חלב
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3 
ביצה
4  כפיות
תמצית וניל
5  שקיות
סוכר וניל
7  גרם
חמאה
1  כף
סוכריות צבעוניות
1  כף
ממרח אגוזי לוז
1  כף
שוקולד מריר
1  כף
מיני מרשמלו (או מרשמלו קצוץ גס)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טורפים את הביצה בקערה גדולה. מוסיפים את הקמח, החלב, תמצית הווניל וסוכר הווניל ומערבבים עד שאין גושים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים את המחבת (מחבת המיועדת לקרפ, אחרת הוא ידבק) ושמים מעט מהבלילה שהכנו קודם (הקרפ אמור להיות דק) עד שהקרפ משחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    אפשרויות מריחה וקישוט: ניתן להמיס את השוקולד המריר וגם את המרשמלו ולשים על הקרפ.
  • שלב 4

    0 דקות
    ניתן למרוח ממרח שוקולד ועליו לפזר סוכריות צבעוניות.
  • שלב 5

    0 דקות
    ניתן למרוח חמאה וכשהיא נמסה לשים את הסוכריות הצבעוניות.
קרפ צרפתי

שלב 1 מתוך 5

טורפים את הביצה בקערה גדולה. מוסיפים את הקמח, החלב, תמצית הווניל וסוכר הווניל ומערבבים עד שאין גושים.

קרפ צרפתי

שלב 2 מתוך 5

משמנים את המחבת (מחבת המיועדת לקרפ, אחרת הוא ידבק) ושמים מעט מהבלילה שהכנו קודם (הקרפ אמור להיות דק) עד שהקרפ משחים.

קרפ צרפתי

שלב 3 מתוך 5

אפשרויות מריחה וקישוט: ניתן להמיס את השוקולד המריר וגם את המרשמלו ולשים על הקרפ.

קרפ צרפתי

שלב 4 מתוך 5

ניתן למרוח ממרח שוקולד ועליו לפזר סוכריות צבעוניות.

קרפ צרפתי

שלב 5 מתוך 5

ניתן למרוח חמאה וכשהיא נמסה לשים את הסוכריות הצבעוניות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לקרפ

    בלילה לקרפ

    30 דקות בינוני
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    30 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים