דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל דוסטוב
קרפ צרפתי לארוחת ערב קלילה, אפשר לשים כל תוספת שרוצים לפי הטעם, שוקולד, גבינה מתוקה וכדומה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח לבן
2 
ביצה
1  כוס
חלב
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  כוס
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
0  לפי הטעם
ממרח אגוזי לוז
0  לפי הטעם
ריבת חלב
0  לפי הטעם
סוכריות צבעוניות
0  לפי הטעם
חלווה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אפשר להשתמש במחבת הפלא.
  • שלב 2

    5 דקות
    מניחים את כל המצרכים לבצק - קמח, ביצה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וסוכר וניל, בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים.
  • שלב 3

    0 דקות
    חשוב לשים לב: אם העיסה יוצאת סמיכה מדי יש להוסיף חלב, ואם היא יוצאת דלילה מדי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים מצקת של מרק, ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
  • שלב 5

    0 דקות
    כדי ליצור קרפ מושלם, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה, עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק, כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הקרפ לחצי, מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב, מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקפלים משני הצדדים.
קרפ צרפתי

שלב 1 מתוך 7

מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אפשר להשתמש במחבת הפלא.

קרפ צרפתי

שלב 2 מתוך 7

מניחים את כל המצרכים לבצק - קמח, ביצה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וסוכר וניל, בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים.

קרפ צרפתי

שלב 3 מתוך 7

חשוב לשים לב: אם העיסה יוצאת סמיכה מדי יש להוסיף חלב, ואם היא יוצאת דלילה מדי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.

קרפ צרפתי

שלב 4 מתוך 7

לוקחים מצקת של מרק, ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.

קרפ צרפתי

שלב 5 מתוך 7

כדי ליצור קרפ מושלם, יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה, עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק, כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו.

קרפ צרפתי

שלב 6 מתוך 7

מחלקים את הקרפ לחצי, מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב, מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.

קרפ צרפתי

שלב 7 מתוך 7

מקפלים משני הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת בוקר
  • אחר הצהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לקרפ

    בלילה לקרפ

    30 דקות בינוני
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    פארפאלה ברוטב מסקרפונה ורוקפור

    30 דקות בינוני
  • גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים