דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפ צרפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

(8)
בינוני
מתכונאי/ת: יסכה תם
קרפ מתוק וטעים, ממש כמו שמכינים המקצוענים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
חלב
1  כוס
קמח לבן
2 
ביצה
1  כף
שמן קנולה
2  כפות
מים
1  שקית
סוכר וניל
1  צנצנת
ממרח שוקולד לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שנוצרת תערובת דלילה ללא גושים (אם היא לא מספיק דלילה יש להוסיף עוד מעט מים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת שטוחה לקרפים ומורחים עליה מעט שמן בעזרת נייר סופג.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה באמצע המחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    במהירות, מזיזים את המחבת מצד לצד כך שכל המחבת תתמלא בבלילה (אם נשארים עודפי בלילה על המחבת יש להוציא אותם).
  • שלב 5

    0 דקות
    כשהקרפ נהייה חום בצד אחד, הופכים אותו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפלים את הקרפ לשניים, ומורחים ממרח נוטלה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקפלים שוב לשניים, והנה לכם משולש קרפ טעים ומתוק כמו בקניון.
קרפ צרפתי

שלב 1 מתוך 7

מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שנוצרת תערובת דלילה ללא גושים (אם היא לא מספיק דלילה יש להוסיף עוד מעט מים).

קרפ צרפתי

שלב 2 מתוך 7

מחממים מחבת שטוחה לקרפים ומורחים עליה מעט שמן בעזרת נייר סופג.

קרפ צרפתי

שלב 3 מתוך 7

בעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה באמצע המחבת.

קרפ צרפתי

שלב 4 מתוך 7

במהירות, מזיזים את המחבת מצד לצד כך שכל המחבת תתמלא בבלילה (אם נשארים עודפי בלילה על המחבת יש להוציא אותם).

קרפ צרפתי

שלב 5 מתוך 7

כשהקרפ נהייה חום בצד אחד, הופכים אותו.

קרפ צרפתי

שלב 6 מתוך 7

מקפלים את הקרפ לשניים, ומורחים ממרח נוטלה.

קרפ צרפתי

שלב 7 מתוך 7

מקפלים שוב לשניים, והנה לכם משולש קרפ טעים ומתוק כמו בקניון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א איציק זאבי

מעולה

נ נועה

כן הכנתי ונהנהתי מכל ביס

הערה טען עוד

גלו עוד

  • שוקולד
  • ארוחת בוקר
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • אוכל אמריקאי
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לפנקייק

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קרפ ביתי וחמים

    קרפ ביתי וחמים

    35 דקות קל
  • גליליות וופל במילוי קרם מסקרפונה

    גליליות וופל במילוי קרם מסקרפונה

    5 דקות קל
  • בלינצ'ס מסקרפונה

    בלינצ'ס מסקרפונה

    60 דקות קל
  • קרפיון ממולא בסגנון תימני

    קרפיון ממולא בסגנון תימני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים