דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגעלך מעולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגעלך מעולה

רוגעלך מעולה

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כן, גם אתם יכולים להכין רוגעלך! מתכון פשוט וקל עם תפיחה של 5 דקות!

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.33  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1 
ביצה בגודל L
50  גרם
חמאה מומסת
2  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    10 דקות
    מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה למשך 10 דקות.
  • שלב 3

    60 דקות
    מכסים את הקערה ומשהים לעד תפיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעיגול דק (כ-3 מ"מ).
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת סכין מחלקים את העיגול למשולשים בהתאם לגודל הרוגלעך הרצויים. למרכז כל משולש מוסיפים מילוי שאוהבים (שוקולד, חלבה וכו').
  • שלב 6

    0 דקות
    מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל החלק הצר לקבלת רוגלעך.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את הרוגלעך המגולגלים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
רוגעלך מעולה

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

רוגעלך מעולה

שלב 2 מתוך 7

מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה למשך 10 דקות.

רוגעלך מעולה

שלב 3 מתוך 7

מכסים את הקערה ומשהים לעד תפיחה.

רוגעלך מעולה

שלב 4 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעיגול דק (כ-3 מ"מ).

רוגעלך מעולה

שלב 5 מתוך 7

בעזרת סכין מחלקים את העיגול למשולשים בהתאם לגודל הרוגלעך הרצויים. למרכז כל משולש מוסיפים מילוי שאוהבים (שוקולד, חלבה וכו').

רוגעלך מעולה

שלב 6 מתוך 7

מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל החלק הצר לקבלת רוגלעך.

רוגעלך מעולה

שלב 7 מתוך 7

מורחים את הרוגלעך המגולגלים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, או עד שהבצק מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קרואסון שוקולד (רוגעלך)

    קרואסון שוקולד (רוגעלך)

    120 דקות בינוני
  • רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    135 דקות מאתגר
  • רוגעלך - קרין גורן

    רוגעלך - קרין גורן

    90 דקות בינוני
  • רוגעלך שוקולד חלבי

    רוגעלך שוקולד חלבי

    450 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים