המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה למשך 10 דקות.
מכסים את הקערה ומשהים לעד תפיחה.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעיגול דק (כ-3 מ"מ).
בעזרת סכין מחלקים את העיגול למשולשים בהתאם לגודל הרוגלעך הרצויים. למרכז כל משולש מוסיפים מילוי שאוהבים (שוקולד, חלבה וכו').
מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל החלק הצר לקבלת רוגלעך.
מורחים את הרוגלעך המגולגלים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0