דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגעלך - קרין גורן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגעלך - קרין גורן

רוגעלך - קרין גורן

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רונית לב
רוגעלך קלאסיים מבצק שמרים, עתירי מילוי ומזוגגים בסירופ סוכר, מביא לניחוחות אדירים בבית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (500 גרם)
0.67  כוס
חלב (160 מ"ל)
2 
ביצה
0.33  כוס
סוכר לבן (70 גרם)
1  שקית
סוכר וניל (10 גרם)
100  גרם
חמאה מומסת, פושרת
1  כפית
מלח
1  כוס
סוכר לבן (200 גרם)
0.75  כוס
קקאו (100 גרם)
1  כפית
קינמון טחון
200  גרם
חמאה מומסת
0.5  כוס
מים (120 מ"ל)
1  כוס
סוכר לבן (200 גרם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח שמרים, חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, חמאה מומסת ומלח, ומעבדים 5 דק' במהירות בינונית לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דק'). אם יש זמן, עדיף להתפיח במקרר למשך הלילה, כך הבצק יהיה פחות דביק ויותר נוח לעבודה.
  • שלב 3

    10 דקות
    להכנת המלית - מערבבים יחד את כל חומרי המלית - כוס סוכר, כוס קקאו, כפית קינמון ו-200 גרם חמאה מומסת, מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת במרקם נוח
  • שלב 4

    5 דקות
    להכנת הסירופ - מחממים בסיר חצי כוס מים וכוס סוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים את הרוגעלך מיד בצאתם מהתנור בסירופ החם. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!
רוגעלך - קרין גורן

שלב 1 מתוך 5

להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח שמרים, חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, חמאה מומסת ומלח, ומעבדים 5 דק' במהירות בינונית לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.

רוגעלך - קרין גורן

שלב 2 מתוך 5

מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דק'). אם יש זמן, עדיף להתפיח במקרר למשך הלילה, כך הבצק יהיה פחות דביק ויותר נוח לעבודה.

רוגעלך - קרין גורן

שלב 3 מתוך 5

להכנת המלית - מערבבים יחד את כל חומרי המלית - כוס סוכר, כוס קקאו, כפית קינמון ו-200 גרם חמאה מומסת, מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת במרקם נוח

רוגעלך - קרין גורן

שלב 4 מתוך 5

להכנת הסירופ - מחממים בסיר חצי כוס מים וכוס סוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.

רוגעלך - קרין גורן

שלב 5 מתוך 5

מברישים את הרוגעלך מיד בצאתם מהתנור בסירופ החם. מצננים מעט ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • עוגות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • יום הולדת
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוגעלך מעולה

    רוגעלך מעולה

    30 דקות קל
  • רוגעלך שוקולד

    רוגעלך שוקולד

    240 דקות בינוני
  • רוגעלך קינמון ואגוזים

    רוגעלך קינמון ואגוזים

    30 דקות בינוני
  • רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    135 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים