דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגעלך שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגעלך שוקולד

רוגעלך שוקולד

(1)
240 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רוגלך שוקולד, מבצק שמרים פריך ורך, במלית שוקולדית, ריחני וטעים.

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
160  מיליליטר
חלב
2 
ביצה
50  גרם
סוכר לבן
100  גרם
חמאה רכה
1  קורט
מלח גס
1  כוס
ממרח שוקולד אהוב
100  גרם
ממרח שוקולד אהוב לסירופ
50  מיליליטר
מים לסירופ
1 
ביצה טרופה, להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר מניחים את החלב, סוכר, ביצים ומלח. מערבבים כדקה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את הקמח ולשים כ-5 דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות.
  • שלב 4

    60 דקות
    מכסים במגבת ומתפיחים כ-60 דקות במקום חמים.
  • שלב 5

    60 דקות
    מוציאים את האוויר ומעבירים למקרר ל-60 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומחלקים לשני חלקים.
  • שלב 7

    0 דקות
    על משטח מקומח מרדדים לעיגול דק מאוד, כ-3 מ"מ.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורחים שכבה דקה של ממרח שוקולד.
  • שלב 9

    0 דקות
    חותכים ל-8 משולשים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה, תוך כדי הידוק.
  • שלב 11

    0 דקות
    מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט, במרווחים של כ-5 ס"מ.
  • שלב 12

    45 דקות
    מניחים להתפחה של 45 דקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 14

    15 דקות
    מברישים בעדינות עם ביצה. אופים כ-15 דקות.
  • שלב 15

    0 דקות
    מכינים סירופ סוכר, מבשלים על אש נמוכה את המים והסוכר, עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך.
  • שלב 16

    0 דקות
    מוציאים ומברישים בסירופ סוכר.
  • שלב 17

    0 דקות
    מצננים מעט ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוגעלך מעולה

    רוגעלך מעולה

    30 דקות קל
  • רוגעלך קינמון ואגוזים

    רוגעלך קינמון ואגוזים

    30 דקות בינוני
  • רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    רוגעלך במילוי קרם שוקולד

    135 דקות מאתגר
  • רוגעלך - קרין גורן

    רוגעלך - קרין גורן

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים