דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב אלפרדו קלאסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב אלפרדו קלאסי

רוטב אלפרדו קלאסי

(0)
30 דקות
קל
Recipe Adimo
קנה עכשיו
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מגיש: לא תאמינו כמה טעימה יכולה להיות המנה הפשוטה הזאת, אם רק מקפידים על רכיבים איכותיים (ולא סופרים קלוריות)

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה
1  מיכל
שמנת מתוקה
50  גרם
חמאה מלוחה
0.67  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את השמנת והחמאה בסיר גדול שיוכל להכיל גם את הפסטה. מתיכים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    רגע לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים לתערובת השמנת את הגבינה והמוסקט ומערבבים היטב, עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה אגב ערבוב כדקה, עד שכל הפסטה משוחה היטב ברוטב, ומגישים מיד.
רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 1 מתוך 4

שמים את השמנת והחמאה בסיר גדול שיוכל להכיל גם את הפסטה. מתיכים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 3 מתוך 4

רגע לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים לתערובת השמנת את הגבינה והמוסקט ומערבבים היטב, עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 4 מתוך 4

מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה אגב ערבוב כדקה, עד שכל הפסטה משוחה היטב ברוטב, ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה קסרצ'ה (חונקי כמרים) ברוטב פסטו

    פסטה קסרצ'ה (חונקי כמרים) ברוטב פסטו

    30 דקות קל
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    40 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב ארבע גבינות

    פסטה ברוטב ארבע גבינות

    25 דקות בינוני
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות