דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוטב אלפרדו קלאסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוטב אלפרדו קלאסי

רוטב אלפרדו קלאסי

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מגיש: לא תאמינו כמה טעימה יכולה להיות המנה הפשוטה הזאת, אם רק מקפידים על רכיבים איכותיים (ולא סופרים קלוריות)
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה
1  מיכל
שמנת מתוקה
50  גרם
חמאה מלוחה
0.67  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את השמנת והחמאה בסיר גדול שיוכל להכיל גם את הפסטה. מתיכים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    רגע לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים לתערובת השמנת את הגבינה והמוסקט ומערבבים היטב, עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה אגב ערבוב כדקה, עד שכל הפסטה משוחה היטב ברוטב, ומגישים מיד.
רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 1 מתוך 4

שמים את השמנת והחמאה בסיר גדול שיוכל להכיל גם את הפסטה. מתיכים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש קטנה כמה דקות, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 3 מתוך 4

רגע לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים לתערובת השמנת את הגבינה והמוסקט ומערבבים היטב, עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.

רוטב אלפרדו קלאסי

שלב 4 מתוך 4

מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד לסיר עם הרוטב. מבשלים על אש קטנה אגב ערבוב כדקה, עד שכל הפסטה משוחה היטב ברוטב, ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    כנפיים ברוטב צ'ילי משגע

    60 דקות קל
  • תרד ברוטב בשמל

    תרד ברוטב בשמל

    20 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים