המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ועמוקה.
מטגנים את הבצל על אש גבוהה כ-5 דקות, עד שהופך שקוף.
מוסיפים את הטחון מן הצומח, ומערבבים היטב כ-5 דקות.
מנמיכים את האש, ומוסיפים את העגבניות.
מבשלים כ-10 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הגזר, הסלרי, רסק העגבניות והשום.
מוסיפים מים רותחים, ומערבבים לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
מוסיפים סוכר ואורגנו, טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0