דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדה דובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדה דובדבנים

רולדה דובדבנים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
רולדה במילוי קרם וריבת דובדבנים ובציפוי קרם שוקולד עם דובדבנים לקישוט

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
0.5  כוס
קמח לבן
1  כפית
אבקת אפייה
2  כפות
קורנפלור
1  כף
שמן קנולה
1 
גרידת לימון
1 
דובדבנים (אני השתמשתי במשומרים)
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
חלב
1  כוס
ליקר
1  צנצנת
ריבה
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל, ומעבדים בעזרת מיקסר במשך 7 דק'.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפיה וקורנפלור, וממשיכים לערבל לאט עד קבלת מרקם אחיד וחלק. יוצקים לקערה את השמן, וממשיכים לעבד במשך כ-2 דק' נוספות.
  • שלב 3

    20 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים את התערובת על פני התבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהעוגה תקבל גוון זהוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהתנור. נותנים לה מעט להצטנן, ומגלגלים אותה לגליל עד לצינון מלא.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת המלית: יוצקים חלב ותוכן של מיכל שמנת מתוקה לקערה. מוסיפים את האינסטנט פודינג, ומקציפים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים על העוגה ריבת הדובדבנים. מעל מורחים את הקצפת ומפזרים מעט דובדבנים. מגלגלים את הרולדה, ומעבירים אותה לתא ההקפאה למשך של כ-20 דק'.
  • שלב 7

    0 דקות
    שוברים את השוקולד לריבועים קטנים, ומוסיפים לסיר. יוצקים את תוכן מיכל השמנת המתוקה לסיר, ומחממים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. יוצקים את ליקר הדובדבנים לסיר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וכהה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את הרולדה מתא ההקפאה, ומורחים את השוקולד מעל. מפזרים לאורך הרולדה דובדבנים מגולענים. מעבירים את הרולדה למקרר למשך כשעתיים.בתיאבון.
רולדה דובדבנים

שלב 1 מתוך 8

מכניסים לקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל, ומעבדים בעזרת מיקסר במשך 7 דק'.

רולדה דובדבנים

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים לקערה קמח, אבקת אפיה וקורנפלור, וממשיכים לערבל לאט עד קבלת מרקם אחיד וחלק. יוצקים לקערה את השמן, וממשיכים לעבד במשך כ-2 דק' נוספות.

רולדה דובדבנים

שלב 3 מתוך 8

יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים את התערובת על פני התבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהעוגה תקבל גוון זהוב.

רולדה דובדבנים

שלב 4 מתוך 8

מוציאים את העוגה מהתנור. נותנים לה מעט להצטנן, ומגלגלים אותה לגליל עד לצינון מלא.

רולדה דובדבנים

שלב 5 מתוך 8

הכנת המלית: יוצקים חלב ותוכן של מיכל שמנת מתוקה לקערה. מוסיפים את האינסטנט פודינג, ומקציפים.

רולדה דובדבנים

שלב 6 מתוך 8

מורחים על העוגה ריבת הדובדבנים. מעל מורחים את הקצפת ומפזרים מעט דובדבנים. מגלגלים את הרולדה, ומעבירים אותה לתא ההקפאה למשך של כ-20 דק'.

רולדה דובדבנים

שלב 7 מתוך 8

שוברים את השוקולד לריבועים קטנים, ומוסיפים לסיר. יוצקים את תוכן מיכל השמנת המתוקה לסיר, ומחממים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. יוצקים את ליקר הדובדבנים לסיר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וכהה.

רולדה דובדבנים

שלב 8 מתוך 8

מוציאים את הרולדה מתא ההקפאה, ומורחים את השוקולד מעל. מפזרים לאורך הרולדה דובדבנים מגולענים. מעבירים את הרולדה למקרר למשך כשעתיים.בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדה קלה ומעולה

    רולדה קלה ומעולה

    35 דקות בינוני
  • רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    90 דקות בינוני
  • רולדה תמרים

    רולדה תמרים

    45 דקות קל
  • רולדה שוקולד או וניל

    רולדה שוקולד או וניל

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים