מקציפים את חומרי המילוי במיקסר 3 דקות על מהירות גבוהה עד שנוצר קרם. מניחים בצד או שומרים במקרר.
שלב 2
0 דקות
מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים לקצף מלא ולמוסיפים בהדרגה חלמונים, סוכר וסוכר וניל עד קבלת קצף אחיד וחלק.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הקקאו. מערבבים עד שהתערובת אחידה וסוגרים את המיקסר.
שלב 5
0 דקות
מניחים ניר אפיה על התבנית,מעבירים אליה את כל העיסה ומניחים לה להתפשט לבד על פני התבנית.
שלב 6
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 7
8 דקות
כשהתנור חם מכניסים את העוגה ל-8 דקות או עד שקיסם הננעץ בה יותא יבש.(לא לפתוח את התנור לפני תום 8 הדקות, אחרת העוגה תיפול).
שלב 8
0 דקות
מוציאים מהתנור ומניחים לקירור קל,.
שלב 9
0 דקות
מורחים את קרם השמנת שהכנו בשכבה אחידה (הקרם מספיק לשתי רולדות), מגלגלים ביחד עים נייר האפיה ובו זמנית גם מפרידים את הנייר מהרולדה.
שלב 10
0 דקות
הצעות הגשה: לאוהבי עוגות רטובות - לשמור בעוד נייר פרגמנט עד לאכילה ואז להרטיב מעט בסירופ שמכינים מהמים, הסוכר והרום או לפזר מעט אבקת סוכר וגרידת שוקולד ולהגיש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0