הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

רולדת בצק עלים עם כבד וחצילים של ליני

8.0625
דירוג ממוצע: 4 (16)
אם בא לכם לפנק את האורחים או הילדים ולא לעבוד יותר מידי קשה
בינוני
7 מצרכים
1:00 שעה
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

רולדה מאוד מומלצת למי שאוהב כבד עוף וחצילים, אצלי בבית היא נעלמת. אפשרות להגיש עם רוטב פטריות. הקפאה: לעטוף כל רולדה בנייר כסף, להכניס לשקית ניילון. הפשרה: 1/2 שעה בחדר ואחר כך לתנור מחומם עם הנייר כסף ל 20-30 דקות בערך.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (16)