דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת בשר

רולדת בשר

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גיל
מאפה בצק עלים עם בשר טחון. מגישים כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון או עוף טחון
1 
בצל בינוני
1  חבילה
בצק עלים
0.5  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
בהרט
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד שקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ועם מזלג לוחצים אותו כדי שלא יהיו גושים.
  • שלב 3

    20 דקות
    מתבלים באבקת מרק עוף, מלח, פלפל ובהרט, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. מניחים בצד להתקרר 20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הקירור מוסיפים ביצה ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק, מניחים את תערובת הבשר לאורך הבצק ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 6

    30 דקות
    מכניסים לתנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 30 דקות.
רולדת בשר

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד שקיפות.

רולדת בשר

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הבשר ועם מזלג לוחצים אותו כדי שלא יהיו גושים.

רולדת בשר

שלב 3 מתוך 6

מתבלים באבקת מרק עוף, מלח, פלפל ובהרט, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. מניחים בצד להתקרר 20 דקות.

רולדת בשר

שלב 4 מתוך 6

לאחר הקירור מוסיפים ביצה ומערבבים.

רולדת בשר

שלב 5 מתוך 6

מרדדים את הבצק, מניחים את תערובת הבשר לאורך הבצק ומגלגלים לרולדה.

רולדת בשר

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים