דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת פיצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת פיצה

רולדת פיצה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
מה יותר טוב מפיצה? פיצה מגולגלת, שניתן לפרוס לפרוסות לפני או אחרי האפייה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
50  גרם
חמאה רכה
1  כוס
מים
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח
1 
ביצה
2  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
3  כפות
רסק עגבניות
1  כף
שמן זית
1  שן
שום
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
20  גרם
זיתים חתוכים, לחצאים
1 
ביצה טרופה, להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה וחלקה, מכסים וממתינים שעתיים לתפיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הבצק, מקמחים ומחלקים אותו לשניים. משטחים כל חלק וממלאים חצי מכמות המילוי ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל180 מעלות, מסדרים את הרולדות על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
רולדת פיצה

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה וחלקה, מכסים וממתינים שעתיים לתפיחה.

רולדת פיצה

שלב 2 מתוך 4

בינתיים מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד.

רולדת פיצה

שלב 3 מתוך 4

מוציאים את הבצק, מקמחים ומחלקים אותו לשניים. משטחים כל חלק וממלאים חצי מכמות המילוי ומגלגלים לרולדה.

רולדת פיצה

שלב 4 מתוך 4

מחממים תנור ל180 מעלות, מסדרים את הרולדות על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור ל-25 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים