דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת פרג משגעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת פרג משגעת

רולדת פרג משגעת

(1)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אופירה פחימה
רולדת פרג שאי אפשר לעמוד בפניה, עם מלית פרג שנטחן על המקום ובצק עשיר. עוגה שתמיד כיף לחזור אליה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם לעוגות שמרים, חלות ומאפים אסם
200  גרם
חמאה רכה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כוס
חלב
0.5  גביע
שמנת חמוצה
1  קורט
מלח
3 
חלמון
150  גרם
פרג טחון טרי
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
חלב
4  כפות
ריבה מכל סוג
25  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
מים
0.5 
לימון מחצי לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים לילה לפני: מניחים קמח בקערת המיקסר ויוצרים גומה במרכז הקמח. מוסיפים סוכר, חלב, חלמונים ושמנת חמוצה, מלח וחמאה. לשים היטב בוו לישה לבצק אחיד, רך ודביק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר קטן מבשלים את הפרג עם החלב, סוכר, ריבה וחמאה, עד לספיגת הנוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים ומכניסים למקרר להתייצבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ופותחים כל חלק בעזרת מערוך למלבן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים מלית בנדיבות, מגלגלים לרולדה ומהדקים את הבצק.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את העוגות בביצה טרופה.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים ב-180 מעלות (בחום עליון תחתון), כ-30 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכינים את הסירופ: בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הסירופ, עד למרקם מעט דביק, ומורחים על הרולדות כשהן מוכנות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת פיסטוק

    רולדת פיסטוק

    90 דקות בינוני
  • רולדת פסטו וגבינת קשקבל

    רולדת פסטו וגבינת קשקבל

    90 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי פרג וצימוקים

    רולדת שמרים במילוי פרג וצימוקים

    70 דקות בינוני
  • רולדת כבד וחצילים של  ליני

    רולדת כבד וחצילים של ליני

    70 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים