-
שלב 1
0 דקות
מכינים לילה לפני: מניחים קמח בקערת המיקסר ויוצרים גומה במרכז הקמח. מוסיפים סוכר, חלב, חלמונים ושמנת חמוצה, מלח וחמאה. לשים היטב בוו לישה לבצק אחיד, רך ודביק.
-
שלב 2
0 דקות
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
-
שלב 3
0 דקות
בסיר קטן מבשלים את הפרג עם החלב, סוכר, ריבה וחמאה, עד לספיגת הנוזלים.
-
שלב 4
0 דקות
מצננים ומכניסים למקרר להתייצבות.
-
שלב 5
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ופותחים כל חלק בעזרת מערוך למלבן.
-
שלב 6
0 דקות
מורחים מלית בנדיבות, מגלגלים לרולדה ומהדקים את הבצק.
-
שלב 7
0 דקות
מורחים את העוגות בביצה טרופה.
-
שלב 8
0 דקות
אופים ב-180 מעלות (בחום עליון תחתון), כ-30 דקות, עד להזהבה.
-
שלב 9
0 דקות
מכינים את הסירופ: בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הסירופ, עד למרקם מעט דביק, ומורחים על הרולדות כשהן מוכנות.
כתוב ביקורת