דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת קצפת לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת קצפת לפסח

רולדת קצפת לפסח

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
גלילת קצפת קלה ומודולרית שתיתן לכם אנרגיה לשיר את שירי החג.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה מופרדות
0.67  כוס
סוכר לבן
1  כף
תמצית וניל
1  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
קמח מצה
0.25  כוס
קורנפלור
0.25  כוס
קקאו
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.75  כוס
חלב
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  כפות
סוכר לבן
0  לפי הטעם
חתיכות פרי משומר
0  לפי הטעם
דובדבנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נוספת לערבב את החלמונים עם הוניל והמלח ולקפל לחלבונים המוקצפים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב בנפרד את קמח המצה, הקורנפלור ואבקת הקקאו.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקפל לתערובת הקצף כמה פעמים בתנועות קיפול.
  • שלב 5

    0 דקות
    לצקת בתבנית גדולה של תנור עם נייר אפיה, לשטח ולהכניס לתנור ל-10 דק' בחום גבוה של 190-200 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, הופכים על מגבת מטבח, מורידים את הנייר ומגלגלים את העוגה עם המגבת לגלילה. מצננים.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהגלילה קרה פותחים בזהירות ומורחים מהמלית.
  • שלב 8

    0 דקות
    להקציף את החומרים למלית, למרוח על העוגה ולגלגל לרולדה.
  • שלב 9

    0 דקות
    את שאר המלית למרוח מעל, לקשט בזילוף קצפת ולפזר דובדבנים מעל.
  • שלב 10

    0 דקות
    באופציה השנייה של המלית: למרוח את הקרם, לפזר חתיכות פרי ודובדבנים ולגלגל את הרולדה.
רולדת קצפת לפסח

שלב 1 מתוך 10

להקציף את החלבונים עם הסוכר.

רולדת קצפת לפסח

שלב 2 מתוך 10

בקערה נוספת לערבב את החלמונים עם הוניל והמלח ולקפל לחלבונים המוקצפים.

רולדת קצפת לפסח

שלב 3 מתוך 10

לערבב בנפרד את קמח המצה, הקורנפלור ואבקת הקקאו.

רולדת קצפת לפסח

שלב 4 מתוך 10

לקפל לתערובת הקצף כמה פעמים בתנועות קיפול.

רולדת קצפת לפסח

שלב 5 מתוך 10

לצקת בתבנית גדולה של תנור עם נייר אפיה, לשטח ולהכניס לתנור ל-10 דק' בחום גבוה של 190-200 מעלות.

רולדת קצפת לפסח

שלב 6 מתוך 10

מוציאים מהתנור, הופכים על מגבת מטבח, מורידים את הנייר ומגלגלים את העוגה עם המגבת לגלילה. מצננים.

רולדת קצפת לפסח

שלב 7 מתוך 10

כשהגלילה קרה פותחים בזהירות ומורחים מהמלית.

רולדת קצפת לפסח

שלב 8 מתוך 10

להקציף את החומרים למלית, למרוח על העוגה ולגלגל לרולדה.

רולדת קצפת לפסח

שלב 9 מתוך 10

את שאר המלית למרוח מעל, לקשט בזילוף קצפת ולפזר דובדבנים מעל.

רולדת קצפת לפסח

שלב 10 מתוך 10

באופציה השנייה של המלית: למרוח את הקרם, לפזר חתיכות פרי ודובדבנים ולגלגל את הרולדה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים