דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שוקולד

רולדת שוקולד

(1)
150 דקות
קל
מתכונאי/ת: יעל טישלר
עוגת שמרים במילוי ממרח שוקולד ואגוזים. ההכנה קלה, לא תנסו?

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
1  כפית
מלח
0.25  כוס
סוכר לבן
100  גרם
חמאה
0.5  כוס
חלב
1  צנצנת
ממרח אגוזי לוז
0  לפי הטעם
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים בקערת מערבל עם וו לישה את כל חומרי הבצק, פרט לחמאה. לשים במהירות נמוכה תוך כדי הוספה הדרגתית של החמאה. לשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לקערה, מכסים ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-2 ומתפיחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים כל חלק, מורחים שוקולד בנדיבות ומפזרים אגוזים קצוצים.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים כל חלק ל-2 ועושים צמה.
  • שלב 6

    30 דקות
    אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות. בתיאבון!
רולדת שוקולד

שלב 1 מתוך 6

מכניסים בקערת מערבל עם וו לישה את כל חומרי הבצק, פרט לחמאה. לשים במהירות נמוכה תוך כדי הוספה הדרגתית של החמאה. לשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

רולדת שוקולד

שלב 2 מתוך 6

מעבירים לקערה, מכסים ומניחים במקרר למשך חצי שעה.

רולדת שוקולד

שלב 3 מתוך 6

לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-2 ומתפיחים.

רולדת שוקולד

שלב 4 מתוך 6

מרדדים כל חלק, מורחים שוקולד בנדיבות ומפזרים אגוזים קצוצים.

רולדת שוקולד

שלב 5 מתוך 6

חותכים כל חלק ל-2 ועושים צמה.

רולדת שוקולד

שלב 6 מתוך 6

אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים